Salto-youtha_original

Ja pārstāvi organizāciju, institūciju vai uzņēmumu, kas ir saņēmis Eiropas Solidaritātes korpusa Kvalitātes zīmi un kas īsteno  vai vēlas īstenot Eiropas Solidaritātes korpusa darba vai stažēšanās projektu, noteikti piesakies šim tīklošanās semināram, kas norisināsies no 9. līdz 11. oktobrim Vācijā, Berlīnē. Pieteikšanās līdz 6. septembrim!

Seminārā būs iespēja dalīties ar pirmo pieredzi, īstenojot Eiropas Solidaritātes korpusa projektus, kādas iespējas un izaicinājumi pārvarēti. Tāpat piedaloties seminārā, varēs saņems konsultācijas par pirmajiem soļiem, kā iesniegt projekta pieteikumu.

Tāpat, ja pārstāvēsi organizāciju, institūciju vai uzņēmumu, kas līdz šim ir īstenojis tikai brīvprātīgā darba projektus, seminārā varēs iepazīt arī darba un stažēšanās projektus.

Dalībniekus izvēlēsies, balstoties un pieteikuma kvalitāti.

Kā pieteikties?
Pieteikties mācībām iespējams līdz 2019. gada 6. septembrim SALTO Resursu centra tīmekļa vietnē  
https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/traineeships-and-jobs-in-the-solidarity-sector-a-networking-and-support-offer-for-european-solidarity-corps-organisations.8215/

Dalībniekiem jābūt vismaz 18 gadus veciem, ar labām angļu valodas zināšanām.

Lai elektroniski aizpildītu anketu, vispirms jāreģistrējas SALTO tīmekļa vietnē. Tad uz savu norādīto e-pastu saņemsiet paroli un varēsiet aizpildīt pieteikuma anketu.

Visas izmaksas tiks segtas no programmas "Erasmus+: Jaunatne darbībā" finanšu  līdzekļiem, dalībniekiem jānodrošina līdzfinansējums 28.46 euro apmērā. Ar mācībām apstiprinātajiem dalībniekiem tiek noslēgts līgums par dalību pasākumā, pēc līdzfinansējuma segšanas aģentūra iegādājas avio biļetes.

Lai nodrošinātu programmas "Erasmus+: Jaunatne darbībā" redzamību, kā arī iekļautu pēc iespējas vairāk jauniešu programmas aktivitātēs, pēc mācībām dalībnieks apņemas:

  • kopā ar projektu koordinatori pārrunāt pasākuma rezultātus un ieplānot to izplatīšanas aktivitātes;
  • nodrošināt vismaz vienu publikāciju medijos;
  • sešu nedēļu laikā pēc atgriešanās organizēt rezultātu izplatīšanas aktivitāti, iekļaujot vismaz vienu tikšanos ar ieinteresēto mērķa grupu (vismaz 15 personas).

Tāpat jāatceras par atskaišu un segto izmaksu apliecinājumu iesniegšanu!

Papildu informācija:
Sanda Roze
JSPA Starptautiskās sadarbības un atbalsta daļas projektu koordinatore
Tālr.: +371 67356289
sanda.roze[at]jaunatne.gov.lv