Hellosolyanka_brunch_original

Sestdien, 17. augustā, plkst.11.00, “Park Hotel Latgola” viesnīcas lobby-bārā (Ģimnāzijas ielā 46) daugavpiliešus un pilsētas viesus aicina tikties kopīgā brančā jeb vēlajās brokastīts, lai ne vien nobaudītu garšīgu maltīti, bet arī noklausītos interesantus radošu un uzņēmīgu cilvēku no Latgales un Rīgas stāstus. Pasākumu organizē mediju projekta “Hello Solyanka” komanda kopā ar Sociālās uzņēmējdarbības asociāciju un ar Britu padomes pārstāvniecību Latvijā un Vācijas Federatīvās Republikas vēstniecības atbalstu.

Solyankas branča dalībnieki ir radošo industriju pārstāvji un entuziasti, kā arī savas jomas profesionāļi un sociālie uzņēmēji, kas gatavi dalīties ar stāstiem un iedvesmot apkārtējos:

· Oļesja Soboļevska (Daugavpils) - pilsētas aktīviste un uzņēmēja. Brančā Oļesja dalīsies ar jaunumiem, pastāstot par viņas veidoto neparasto apģērba zīmolu - Renewed Look. Viss apģērbs tiek izgatavots no pārstrādātā tekstila.

· Viktors Gallers (Daugavpils) - arhitekts, pedagogs, sociālais uzņēmējs, tētis. Viktors pastāstīs par to, kā pirms pieciem gadiem no jauna iepazina ar savu dzimto pilsētu, kā arī par to īpašo vietu, kur ir labi gan vasarā, gan ziemā - Gallerhof.

· Igors Ņikitins (Rēzekne) - uzņēmējs. Igors dalīsies ar stāstu par to, kā viņš bija aizbraucis uz Angliju vien uz 3 mēnešiem, taču atgriezies pēc 7 gadiem, lai sāktu nodarboties ar to, kas viņam patiešām patīk un uzsāktu savu biznesu ēdināšanas jomā - Fresh Terase.

· Diāna Lapkis (Rīga) - sociālās uzņēmējdarbības akseleratora Newdoor Riga līdzdibinātāja un direktore. Brančā interesenti uzzinās par  sociālās uzņēmējdarbības ideju izaugsmes iespējām Latvijā, kā arī par nākamo akseleratora uzņemšanu jau šī gada septembrī.

· Arturs Ozerskis (Daugavpils) - 10. klases skolēns, uzņēmējs. 17.augustā pasākuma viesi uzzinās, kā Arturs uzdrošinājās nodibināt skolas uzņēmumu Smoothieonlinebar un attīstīt veselīgā dzīves stila ideju.

· Andris Kaušelis (Ilūkste) - YoPlayDo platformas dibinātājs, kas domāta jaunu futbola spēlētāju statistikas un datu uzskaitei. Andris pastāstīs par šķēršļiem ceļā uz mērķi un par to, cik svarīgi ir ticēt savam projektam.

· Oskars Maculevičs (Lendži, Rēzeknes novads) - Latgales kafijas grauzdētavas KUUP dibinātājs. Jau šo sestdien vēlo brokastu viesi varēs iepazīties ar cilvēku, kurš ir pārvācies no Rīgas uz Latgali, lai uzsāktu šim reģionam netipisku biznesu.

“Hello Solyanka” aicina piebiedroties interesentus, lai iepazītos ar spilgtiem cilvēkiem, pakomunicētu un

kopā nobaudītu garšīgu maltīti. Ieeja bez maksas, tas ir kļuvis iespējams, pateicoties pasākuma atbalstītājiem - Sociālās uzņēmējdarbības asociācijai, Britu padomes pārstāvniecībai Latvijā, Vācijas Federatīvās Republikas vēstniecībai Rīgā.

Jūsu ievērībai: pasākuma gaitā notiks fotografēšana un video uzņemšana.

 

Papildu informācijai:

Anna Andina

HelloSolyanka projekta vadītāja

26189214

hello.solyanka@gmail.com