8_original

“Tikai cēli cilvēki ir spējīgi uz labiem darbiem”

Daugavpils invalīdu sporta biedrība “SOLIS  PLUS” pastāv kopš 2018. gada 22. jūnija. Biedrības galvenais darbības mērķis ir  cilvēku ar īpašām vajadzībām integrācija sabiedrībā, veselīga dzīvesveida veicināšana, sporta nodarbību un sacensību, brīvā laika pavadīšanas  organizēšana personām ar  invaliditāti.  Biedrības “SOLIS  PLUS” vienīgais ienākumu avots ir biedru nauda. Biedrība atrodas Daugavpilī, Sociālā dienesta Dienas centrā “Saskarsme” telpās, Liepājas ielā 4,  12. kabinetā. 

Šogad biedrība “SOLIS  PLUS”  plāno  atjaunot Daugavpilī sporta sacensību personām ar invaliditāti “Latgales spēles” tradīciju, kura tika pārtraukta 3 gadus atpakaļ. Plānots, ka “Latgales spēles” notiks 7. un 8. septembrī sporta kompleksā “Dzintariņš”. Sacensībās piedalīsies sportisti ar invaliditāti no Latvijas, Lietuvas, un Igaunijas. Pasākumā paredzēta arī kultūras un izklaides programma visiem dalībniekiem.

Lai šis pasākums būtu veiksmīgs, ir nepieciešams finansiālais atbalsts no sponsoriem, kuri nav vienaldzīgi pret cilvēkiem ar invaliditāti un vēlas atbalstīt  sportistus ar īpašām vajadzībām. Pasākuma “Latgales spēles”  organizēšanai jāapmaksā dalībnieku ēdināšana, naktsmītnes, pirmās medicīniskās palīdzības speciālista pakalpojumi, kā arī dažādas aparatūras īre, publisko tualešu īre cilvēkiem riteņkrēslos.

Rekvizīti:

Invalīdu sporta biedrība “SOLIS PLUS”

reģistrācijas Nr. 40008277843

Juridiskā adrese: Piekrastes iela 41-23, Daugavpils, LV-5422;

Tālrunis:  +371 27759598

A/S „PrivatBank”, SWIFT PRTTLV22

Konta Nr: LV67PRTT0260524971701

Biedrībai “SOLIS PLUS”  ir sabiedriskā labuma organizācijas  statuss.

Būsim pateicīgi par jebkuru materiālu vai finansiālu palīdzību.

 

“Izcila labsirdība nāk no cilvēka sirds”