Salto-youtha_original

Jaunatnes organizācijas, kuru vērtības ir sociālā iekļaušana un darbs ar jauniešiem, kuriem ir ierobežotas iespējas, tiek aicinātas pieteikties uz starptautiskām mācībām, lai atklātu programmas “Erasmus+: Jaunatne darbībā” iespējas. Mācības notiks no 22. līdz 26. oktobrim, Rīgā. Pieteikšanās tiešsaistē līdz 1. septembrim.

Izgaršot jaunatnes mobilitātes projektus
Tikai trīs darba dienās varēsi uzzināt, kādas iespējas jauniešiem, kuriem nepieciešams īpašs atbalsts, piedāvā programmas “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projekti. Tāpat mācību laikā būs iespēja nodibināt jaunus kontaktus, kas atvieglos starptautiska projekta uzrakstīšanu un pēc tam īstenošanu.

Mācību laikā varēs iziet soli pa solim projekta uzrakstīšanas un īstenošanas procesu.

Mācībām aicināti pieteikties
-  Jaunatnes jomā strādājošie vai jauniešu grupu līderi, kuriem nav iepriekšējas pieredzes “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projektu īstenošanā un kuri strādā ar jauniešiem, kas nāk no nelabvēlīgas vides.
-  Ir vēlme izmēģināt īstenot starptautiskus projektus.

Mācību darba valoda: angļu.

Kā pieteikties?

Pieteikties mācībām iespējams līdz 2019. gada 1. septembrim SALTO Resursu centra tīmekļa vietnē: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/mobility-taster-for-inclusion-organisations-latvia.8065/

Dalībniekiem jābūt vismaz 18 gadus veciem.

Lai elektroniski aizpildītu anketu, vispirms jāreģistrējas SALTO tīmekļa vietnē. Tad uz savu norādīto e-pastu saņemsiet paroli un varēsiet aizpildīt pieteikuma anketu.

Visas izmaksas tiks segtas no programmas "Erasmus+: Jaunatne darbībā" finanšu  līdzekļiem.

Lai nodrošinātu programmas "Erasmus+: Jaunatne darbībā" redzamību, kā arī iekļautu pēc iespējas vairāk jauniešu programmas aktivitātēs, pēc mācībām dalībnieks apņemas:
-  kopā ar projektu koordinatori pārrunāt pasākuma rezultātus un ieplānot to izplatīšanas aktivitātes;
-  nodrošināt vismaz vienu publikāciju medijos;
-  sešu nedēļu laikā pēc atgriešanās organizēt rezultātu izplatīšanas aktivitāti, iekļaujot vismaz vienu tikšanos ar ieinteresēto mērķa grupu (vismaz 15 personas).

Papildu informācija:
Sanda Roze
JSPA Starptautiskās sadarbības un atbalsta daļas projektu koordinatore
Tālr.: +371 67356289
sanda.roze[at]jaunatne.gov.lv

 

Pieteikšanās līdz: Svētdiena, Septembris 1, 2019 - 23:45