61813493_2252218461562592_576469419547426816_o_original

 1.jūnijā Daugavpils Centrālajā parkā par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai norisinājās tradicionālais pasākums “Aktīvā atpūta kopā ar ģimeni”. Pirmo vasaras dienu bērni pavadīja kopā ar ģimeni, piedaloties jautrajās stafetēs, priecājoties atrakcijās, vizinoties ar zirgiem, ēdot saldus našķus un baudot svētku koncertu.

Daugavpils biedrības priecēja ar mākslinieciskiem priekšnesumiem, kā arī piedāvāja ģimenēm piedalīties radošās meistardarbnīcās. Jautrajās ģimeņu stafetēs piedalījās vairāk nekā 100 komandas. Pēc loterijas rezultātiem veiksmīgākās komandas, kuras izgāja ne mazāk kā 18 stafetes, saņēma vērtīgas balvas.

Bērnus sveikt svētkos ieradās iemīļotie multfilmu varoņi Burunduks Elvins, Minjons, Gūfijs, Blīkšķu Bannijs un Vinnija Pūka draugs ēzelītis.

Aktīvu līdzdalību svētku organizēšanā ņēma Daugavpils pilsētas jauniešu dome un brīvprātīgā darba veicēji. Jaunatnes nodaļa izsaka lielu pateicību visiem, kuri palīdzēja pasākuma gaitā un padarīja bērniem šos svētkus īpašus un neaizmirstamus!

Fotogrāfijas no pasākuma var apskatīt Jaunatnes nodaļas facebook.com lapā.

Informāciju sagatavoja:

Jaunatnes nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste

Gunta Jerlikova

jaunatne@daugavpils.lv