Meeting-300x190_original

Piektdien, 31.maijā plkst. 16.00, Griškānu pagasta kultūras namā, Sprūževā, Rēzeknes novadā, Centrālā ielā 27 notiks biedrības “Sadarbības platforma” organizēts  seminārs “CV un motivācijas vēstule – lai pateiktu par sevi svarīgāko!”. Seminārā aicināti piedalīties jaunieši un visi interesenti, kas veic brīvprātīgo darbu.

Semināra programmā klātesošie uzzinās, kā izskatās labs un mūsdienīgs CV. Lektore ieskicēs, kā CV un motivācijas vēstulē minēt brīvprātīgā darbā gūtās iemaņas un prasmes, kas ļautu darba devējam pārliecināties par potenciālā darbinieka piemērotību. Dalībnieki iepazīs labos un sliktos CV piemērus, kādi paņēmieni piesaista uzmanību, kāda ir motivācijas vēstules būtība un kādas ir biežākās darba meklētāju kļūdas CV un pieteikuma vēstules sagatavošanā.

Semināru vadīs Marija Dubicka, Mg. sc. Vad., biedrības  “Zaļais meridiāns” vadītāja, mācību centra „Dialogs AB” lektore.

Pieteikšanās semināram, zvanot uz mob. tālr.:  29414010.

Seminārs tiek rīkots lai atbalstītu jauniešus un citus interesentus, kuri veikuši brīvprātīgo darbu vai plāno to veikt, un iemācītu CV un motivācijas vēstules sagatavošanas prasmes.