Treneri_zuarguss_zarmass_lauma_zubule_original

Līdz 24.maijam ikvienam vidusskolēnam, studentam, jaunajam vecākam, bezdarbniekam, ilgus gadus strādājušam latgalietim vai tiem, kam ir šaubas, kas ir viņa īstais darbs, īstais virziens dzīvē, palikusi mazāk kā trešdaļa brīvu vietu unikālā bezmaksas on-line projektā ar metodēm sava īstā darba meklēšanai.

Spēlē no 1.līdz 15. jūnijam ikviens dalībnieks unikālā on-line platformā, kā arī 3 dienu klātienes apmācībās Daugavpilī iegūs pieeju 25 praktiskām metodēm, kā meklēt savu īsto dzīves aizraušanos, virzienu, nozari un darbu.

Tādi pieredzējuši emocionālā intelekta lektori kā Zuarguss Zarmass, Lauma Žubule, Jonathan Howard un citi treneri ir parūpējušies, lai ikvienam on-line formā būtu pieejami praktiski veidi, kā atrast jomu, kas patiesi interesē pašu cilvēku - ne viņu ģimeni, draugus, apkārtējo sabiedrību.

Spēle notiks šādi: katru dienu unikālā on-line platformā kļūs pieejama 1-3 metodes sava īstā darba meklēšanai. Ja tās aizpilda līdz pusnaktij, krāj punktus un laimē balvas. On-line slēgtā platformā būs ērta iespēja dalīties ar savu pieredzi, mācīties no citiem, sadraudzēties ar līdzīgi domājošiem latgaliešiem, kurus interesē pašizaugsme.

“Vairāki cilvēki no iepriekšējās spēles 2018. gada nogalē pat jau pieteikušies otrreiz, jo sapratuši, ko vēlas, sasnieguši pirmos soļus. Tagad viņi spēlē grib iegūt skaidrību, kurp iet tālāk. Iepriekš izstrādāta programma, un domubiedru palīdzība un spēļošanas elements, kas ļoti atvieglo procesu, kas vienatnē būtu ļoti izaicinošs - iet jaunos apvāršņos, izaicināt sevi un darīt to, ko patiesi vēlamies,” tā “Cilvēkam” mācību centra treneris Zuarguss.

Spēlē būs arī 3 klātienes treniņu dienas - 1., 8.un 15.jūnijā. Ja spēlētājs vēlas spēlēt tikai on-line, ir jāapvienojas ar kādu draugu, paziņu, ģimenes locekli, kas apmeklēs klātienes treniņus.

Pieteikšanās vēl īsu brīdi - līdz 24.05., un lielākā daļa vietu jau ir aizpildītas. Ikviens interesents var pieteikties šeit:

Pieteikuma anketa latviešu valodā: https://forms.gle/Y5VXutW7zMY711aT8

Pieteikuma anketa krievu valodā: https://forms.gle/e3e7rces5JLzSMtL9

Spēle ikvienam Latgales iedzīvotājam bezmaksas, pateicoties “British Council” pārstāvniecībai Latvijā, mācību centram “Cilvēkam”, kā arī Daugavpils Universitātes un Daugavpils domes atbalstam.

“Cilvēkam” mācību centrs ir tapis kā domubiedru iniciatīva 2010.gadā, lai palīdzētu cilvēkiem attīstīt tās dzīves prasmes, ko izglītības sistēma līdz pat šim brīdim vēl nemāca - komunikācija, stresa vadība, empātija, motivētība, kā atrast savu aizraušanos u.c..

 

“British Council” ir Lielbritānijas starptautiska organizācija kultūras attiecību jomā. Tā rada starptautiskas iespējas Lielbritānijas un citu valstu iedzīvotājiem, kā arī veicina savstarpēju uzticēšanos visā pasaulē.

 

 

Preses relīzi sagatavoja:

Elīna Biseniece, Cilvēkam.lv mācību centra mārketinga departaments

Tel. +371 28812333

E-pasts: elinabiseniece@gmail.com