Vasara2019_original

Vasarā Latvijas Jauniešu galvaspilsētā notiks vairāki jaudīgi pasākumi jauniešiem un jaunatnes darbā iesaistītajiem!

29.06. JAUNIEŠU SPORTA FESTIVĀLS JAUNOLAINĒ

Jūnija pēdējā sestdienā Jaunolaines stadions būs piepildīts ar dažādām sportiskām aktivitātēm- būs gan komandu, gan individuālās sacensības, gan dažādas fitnesa nodarbības, gan iespēja izmēģināt slackline, kendamas, un longbordus. Komandas aicinātas pieteikties florbola, strītbola, minifutbola un volejbola sacensībām. Paralēli notiks arī sacensības Sk8/BMX/Scooter.

Sīkāk: ej.uz/jauniesisporto.

 

09.08.-10.08. STARPTAUTISKĀ JAUNATNES DIENA

Atzīmējot Starptautisko Jaunatnes dienu jauniešiem  un jaunatnes darbiniekiem no visas Latvijas būs iespēja pavadīt divas dienas Ikšķilē.

 

09.08.-10.08. JSPA Vasaras festivāls “Projektu nakts” Ikšķilē

Šogad Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra vasaras festivālu “Projektu nakts” organizēs Ikšķiles novadā. Tematiskā festivāla mērķis ir palīdzēt pārvērst jauniešu idejas realitātē! Pasākums norisināsies Ikšķiles pludmalē un būs sagatavota īpaša telšu pilsētiņa,

 

10.08. Festivāls Zilajos kalnos un Jauniešu galvaspilsēta 2020

Otrajā dienā atzīmējot Starptautisko Jaunatnes dienu, jaunieši un jaunatnes darbā iesaistītie tiks gaidīti dabas parkā "Zilie kalni" uz grandiozu festivālu. Visas dienas garumā notiks dažādi konkursi, turnīri, sportiski un muzikāli priekšnesumi un citas jautras un izglītojošas aktivitātes jaunie. Festivālā varēs sastapt jauniešus no dažādām Latvijas vietām, kā arī visa vecuma sporta aktīvistus un kultūras pasākumu baudītājus. Šis būs viens no nozīmīgākajiem jaunatnes jomas pasākumiem šogad, jo uzzināsim, kura pašvaldība vai pašvaldību apvienība iegūs titulu “Latvijas Jauniešu galvaspilsētā 2020”.

 

31.08. OLAINES NOVADA JAUNIEŠU DIENA

Jau devīto gadu Olaines Mežaparkā visiem jauniešiem un ikvienam interesentam būs iespēja piedalīties daudz un dažādās aktivitātēs! Noteikti būs jauniešu iecienītās aktivitātes- alpīnisms, slackline, orientēšanās un brīvais mikrofons, bet būs arī dažādi jaunumi un pārsteigumi.  Šogad jauniešu dienā aicināti piedalīties arī jauniešu NVO!

 

Informācija par pasākumiem tiks atjaunota un ar to varēs iepazīties  www.ej.uz/JGvasara

 

Sekot līdzi aktuālajai informācijai par Jauniešu galvaspilsētas aktualitātēm var:

www.ikjauniesi.lv​ ​

www.facebook.com/IKJauniesi

www.olainesjauniesiem.lv

facebook.com/olainesjauniesiem