Asa-klatienes-trenins-daugavpili-dec2018-001_original

Līdz 24. maijam Latgales iedzīvotāji aicināti pieteikties bezmaksas 15 dienu on-line mācību spēlei sava īstā darba meklēšanai ''Atrodi Savu Aizraušanos'' Latgalē.

Jau otro reizi Latgalē, sadarbībā ar ''British Council'' pārstāvniecību Latvijā, Daugavpils pilsētas domi, Daugavpils Universitāti un mācību centru “Cilvēkam”, tiek organizētas bezmaksas online mācības Latgales iedzīvotājiem no 18-105 gadiem sava sapņu darba meklēšanai.

Dalībnieku atlase notiks, izvērtējot pieteikuma anketas. Vietu skaits ierobežots. Pieteikšanās līdz 24.maijam.

Pirmajiem 50 dalībniekiem, kas piesakās, ir iespēja piedalīties loterijā un iegūt Leonardo da Vinči prāta mežģi Great minds: Da Vinci’s Ball Bearing.

Pieteikuma anketa latviešu valodā:https://forms.gle/Y5VXutW7zMY711aT8

Pieteikuma anketa krievu valodā:https://forms.gle/e3e7rces5JLzSMtL9

Bezmaksas on-line spēle, kuras vērtība parasti vienam dalībniekam būtu 80-300 EUR, ilgs no 1.līdz 15. jūnijam, ar klātienes tikšanām 1., 8. un 15.jūnijā Daugavpils universitātē. Vēl tiem,kuri vēlēsies tiks piedāvātas 4 papildus online spēles dienas, lai attīstītu līdera prasmes(esošiem un topošiem vadītājiem, uzņēmējiem, komandu līderiem).

“Tās ir labākās mācības, kādās esmu piedalījies Latvijā," ar atsauksmēm dalījās 2018.gada“Atrodi Savu Aizraušanos” Latgalē spēles dalībnieks Edgars.

“Tas notiek šādi: 12 dienas katru rītu online saņem 1-2 uzdevumus, kā iepazīt sevi, meklēt savu īsto aizraušanos, darbu vai nozari. Iesniedz atbildes līdz pusnaktij. Speciālā online platformā iedvesmosies no citiem dalībniekiem, varbūt pat iegūsi jaunus domubiedrus.

Trīs sestdienas mācīsimies kopā klātienē, kur būs iespēja saņemt treneru atbildes uz saviem jautājumiem, iepazīties ar citiem dalībniekiem. Klātienē gaidāmi arī pārsteigumi un balvas,”tā par spēli saka tās treneris Zuarguss Zarmass no mācību centra “Cilvēkam”.

“Liels prieks, ka Latgales iedzīvotājiem jau otro reizi ir iespēja tik vērīgas prasmes apgūt bezmaksas. Paldies “British Council” un Daugavpils domei, kuri šādu pasākumu panākuši iespējamu,” papildina Lauma Žubule.

“Cilvēkam” treneru komandu - Zuargusu Zarmasu un Laumu Žubuli - šajā spēlē papildinās vēl 3treneri tādās jomās kā fitness, inovācijas un mārketings.

Spēle norisināsies on-line režīmā no 1. līdz 15. jūnijam, ar 3 klātienes tikšanām Daugavpilī 1.,8. un 15.jūnijā. 4 papilddienas, no 17.līdz 22. jūnijam - ir izvēles iespēja tiem spēles dalībniekiem, kas sevī vēlas izkopt līdera prasmes uzņēmējdarbībai, komandu, grupu vadībai.

Uzdevumi un klātienes mācības norisināsies latviešu valodā, savukārt atbildes uz uzdevumiem varēs iesniegt latviešu vai krievu valodā pēc izvēles.

Mācību spēli organizē mācību centrs ''Cilvēkam'', sadarbībā “British Council” pārstāvniecību Latvijā, Daugavpils pilsētas domi un Daugavpils Universitāti.

“Cilvēkam” mācību centrs ir tapis kā domubiedru iniciatīva 2010.gadā, lai palīdzētu cilvēkiem attīstīt tās dzīves prasmes, ko izglītības sistēma līdz pat šim brīdim vēl nemāca - komunikācija,stresa vadība, empātija, motivētība, kā atrast savu aizraušanos u.c.

“British Council” ir Lielbritānijas starptautiska organizācija kultūras attiecību jomā. Tā rada starptautiskas iespējas Lielbritānijas un citu valstu iedzīvotājiem, kā arī veicina savstarpēju uzticēšanos visā pasaulē.


Preses relīzi sagatavoja:

Elīna Biseniece, Cilvēkam.lv mācību centra mārketinga departaments

Tel. +371 28812333

E-pasts: elinabiseniece@gmail.com