Nometnes_original

Jaunatnes nodaļa atgādina, ka pieteikšanās uz bērnu un jauniešu vasaras nometnēm sāksies 2019.gada 6.aprīlī plkst. 10.00. Jaunatnes nodaļas mājaslapā www.jaunatne.daugavpils.lv sadaļā „Nometnes”.

Ar nometņu sarakstiem un to programmām var iepazīties mājaslapā https://jaunatne.daugavpils.lv/lv/departaments/nometnes_registracija .

Jāpievērš uzmanība, ka reģistrācija notiks visiem vienlaicīgi, līdz ar to uzreiz būs zināms kādā nometnē bērns vai jaunietis ir ticis un viņa turpmākās darbības, vai arī, ka uz doto brīdi viņš atrodas gaidīšanas rindā.

Pieteikums jāaizpilda valsts valodā, pareizi norādot bērna vai jaunieša vārdu, uzvārdu, personas kodu, kā arī viena vecāka vai aizbildņa vārdu, uzvārdu, personas kodu, dzīves vietas adresi, saziņas telefona numuru un e-pasta adresi.

Katrā mēnesī varēs izvēlēties 3 nometnes pēc prioritātēm, līdz ar to, ja vienā nometnē jau nav brīvu vietu – sistēma pāries uz citu nometni pēc prioritātes. Pēc reģistrācijas nav iespējams izmainīt bērna vai jaunieša saņemto vietu nometnē prioritātes kārtībā. Ja visās no izvēlētajām nometnēm nebūs brīvu vietu, sistēma uzrādīs kādā nometnē un kādā vietā bērns vai jaunietis atrodas gaidīšanas rindā.

Pirms reģistrācijas, lūdzam, pievērsiet uzmanību, ka uz nometnes pirmo dienu ir jābūt atbilstošam vecumam, kurš noteikts konkrētajā nometnē (citādi pieteikums tiks noraidīts).

 

Sociālais dienests ģimenēm, kurām ir piešķirts maznodrošinātas vai trūcīgas ģimenes statuss, apmaksās tikai ēdināšanas pakalpojumus. Pārējos izdevumus būs jāapmaksā pašiem vecākiem.

 

Nauda tiks atgriezta tikai par ēdināšanas pakalpojumu, ja bērns vai jaunietis negāja uz nometni vienu dienu un brīdināja laicīgi nometnes vadītāju (3.50 EUR par vienu dienu dienas nometnē un 8.00 EUR par vienu dienu diennakts nometnē).

 

Tiem, kuriem nebūs iespējas reģistrēties elektroniski Jaunatnes nodaļas mājaslapā www.jaunatne.daugavpils.lv, 2019.gada 6.aprīlī no plkst. 10.00 līdz 12.00 Jaunatnes nodaļas telpās (Saules ielā 5a) būs piedāvāti datori, ar kuru palīdzību būs iespēja reģistrēties nometnes sistēmā.

 

 

Informējam, ka reģistrēšana Jaunatnes nodaļā, nedod nekādas priekšrocības!

 

 

Jautājumu gadījumā zvanīt pa tālruni 654 22309.

 

Piesaistītie faili: