Dsc_0002_big_original

Līdz skolēnu vasaras brīvlaika sākumam atlikuši nepilni divi mēneši, un vecākiem jāsāk domāt par bērnu atpūtas organizēšanu. Tāpat kā iepriekš, arī šogad Daugavpils pilsētas dome organizē bērnu un jauniešu nometnes vasaras laikā uz vietējo skolu bāzēm. Kopumā būs pieejamas 880 ceļazīmes.

Nometņu dalībnieki tiks sadalīti grupās pa 10 cilvēkiem. Tāpat kā iepriekšējos gados, nometnēm būs dažāda specializācija un tēmas: bērni iemācīsies rūpēties par apkārtējo vidi, attīstīs patriotismu, apgūs dažādas valodas un pilnveidos fiziskās iemaņas. Īpaša uzmanība tiks pievērsta zināšanu apgūšanai medicīnas jomā, dejām un vispārējai fiziskai sagatavotībai.  Informācija par katras konkrētas nometnes tēmām un ceļazīmju izmaksām pieejama mājas lapā jaunatne.daugavpils.lv, turpat notiks arī reģistrācija.

Ceļazīmes uz nometnēm izsniegs ne tikai Jaunatnes nodaļā, arī Daugavpils Sporta pārvalde gatavo nometnes, kuru dalībniekus atlasīs treneri.

Sporta nometnēs būs pārstāvētas visas disciplīnas, kas tiek pasniegtas četrās Daugavpils sporta skolās: volejbols, basketbols, futbols, hokejs, bokss, brīvā cīņa, biatlons un daudzas citas.

Sižetu sagatavoja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.