Untitled_original

18. janvārī, esot klāt Daugavpils pilsētas domes un Sporta pārvaldes vadībai, kā arī treneriem un sportistiem, tika atklāta jauna boksa zāle Cietokšņa ielā 61. Pavisam drīz sportisti varēs uzsākt  treniņus labiekārtotās un modernās telpās. Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš, uzrunājot klātesošos, uzsvēra, ka jaunās telpas ir vislabāk aprīkotā boksa zāle visā Latvijā. Un tas noteikti dod pamatotas cerības uz augstiem skolas audzēkņu sasniegumiem nākotnē.

Telpu renovācija bokseru vajadzībām tika uzsākta pērnā gada vasarā. Šāda vajadzība radās, jo boksa zāle Puškina ielā 55a, kas tiek izmantota treniņiem šobrīd, ir novecojusi un jau sen neatbilst mūsdienu prasībām.  Tagad sportistiem būs pieejamas ne vien plašas un labi aprīkotas treniņu un sacensību telpas, bet arī mūsdienīgas ģērbtuves, dušas, pirts, kā arī fizioterapijas kabinets un trenažieru zāle, kas tiks aprīkoti pavisam drīz. Visi renovēšanas darbi paveikti kvalitatīvi un savlaicīgi.

Pašlaik ar boksu Daugavpils individuālo sporta veidu skolā nodarbojas 54 bērni un jaunieši vecumā no 9 līdz 23 gadiem. Gan viņi, gan viņu treneri ļoti pozitīvi vērtē pārmaiņas, ir izmēģinājuši jaunās telpas un nevar vien sagaidīt, kad varēs tur pārcelties.

Sižetu sagatavoja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.