Hokeja_cemp_original

Daugavpilī notiks pilsētas hokeja čempionāts, kura mērķis ir veselīga dzīvesveida un hokeja popularizācija iedzīvotāju vidū. Šogad čempionātā piedalīsies 22 komandas, no kurām 8 būs veterānu komandas. 

Spēles un cīņa būs spraiga un aizraujoša, jo piedalīsies komandas ne tikai no Daugavpils, bet arī no Jēkabpils, Kalupes, Madonas, Rēzeknes, Ludzas un Rugāju novadiem un arī mūsu kaimiņu- Lietuvas komandas.
Čempionāta spēles notiks Daugavpils Ledus hallē, darba dienu vakaros no plkst. 21:00, kā arī sestdienās un svētdienās un arī svētku dienās, kas iepriekš tiks saskaņots ar komandām. Daugavpils pilsētas hokeja čempionāts, kas ilgs vairāk kā , 6 mēnešus sniegs iespēju pilnveidot hokejistu meistarību, paaugstināt kvalifikāciju tiesnešiem, veicināt senioru sacensību attīstību un, protams, noteikt labāko hokeja komandu pilsētā.
Uzvarētāji tiks apbalvoti ar medaļām un kausiem, tāpat būs specbalvas, kuras tiks piešķirtas nominācijās: labākais vārtsargs, labakais aizsargs, labākais uzbrucējs, rezultatīvākais spēlētājs, labākais spēlētājs komandā. 
Daugavpils pilsētas atklāto hokeja čempionātu organizē Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde “Sporta pārvalde” sadarbībā ar biedrību “Hokeja klubs Daugavpils”.
22.septembrī sāksies čempionāts un plkst. 17:45 notiks tā svinīga atklāšana. Atklāšanas laikā būs gan svinīgas uzrunas, veltītas hokeja čempionāta dalībniekiem un atbalstītājiem, gan pirmais metiens vārtos. Atklāšanas dienā notiks pirmās trīs spēles. 
Spēļu grafiks:

18:00 VECIE BUKI – VASAKNOS (LT)

19:15 MADONA – CIRMA

21:00 LEDUS LĀČI – LATGALS-45

Hokeja čempionāta nolikumi, spēļu grafiki un rezultāti būs pieejami Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sporta pārvalde” mājaslapā www.daugavpilssports.lv .

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde

“Sporta pārvalde”