Impulss_20182_original

2018.gada martā Daugavpils pilsētas dome izsludināja pieteikšanos jau piektajam  grantu konkursam “Impulss”. Šogad pieteikumi tiek pieņemti līdz 31.augustam plkst.15.00. pilsētas domē K.Valdemāra ielā 13, 3.stāvā 304.telpā.

Notikuši jau 3 semināri par pieteikuma aizpildīšanu, kā arī par biznesa pamatiem. Seminārus vadīja Domes un RISEBA speciālisti.

17.augustā plkst. 14.00 Daugavpils pilsētas domes sēžu zālē K.Valdemāra ielā 1, 2.stāvā notiks pēdējais seminārs, kura laikā speciālisti sniegs konsultācijas par pieteikumu pareizu aizpildīšanu un analizēs iepriekšējos gados biežāk pieļautās kļūdas, kā arī tiks sniegtas atbildes uz dalībnieku jautājumiem. Jautājumus iepriekš lūdzam sūtīt uz elektronisko pastu vladimirs.nadezdins@daugavpils.lv

Konkursam, atbilstoši nolikumam, var pieteikties fiziskas personas, kas plāno veikt komercdarbību Daugavpils teritorijā un šeit deklarējušas arī savu dzīvesvietu vai komersanti, kas reģistrēti LR Uzņēmumu reģistrā ne ilgāk kā divus gadus, kuri apņemas uzņēmējdarbību veikt Daugavpilī un kuru juridiskā adrese reģistrēta Daugavpilī (vai arī - kuri granta piešķiršanas gadījumā apņemas to darīt).

Konkursa pieteikumi tiks vērtēti atbilstoši iepriekš izstrādātiem vērtēšanas kritērijiem – galvenokārt pēc biznesa idejas ilgtermiņa dzīvotspējas un oriģinalitātes. Grantu konkursam „Impulss „ 2018.gada pašvaldības budžetā paredzēti 60000 eiro.

Plašāka informācija par grantu programmu pieejama: https://www.daugavpils.lv/lv/176/463/

Daugavpils pilsētas domes Attīstības departaments

Daugavpils pilsētas domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa