Dsc_0022_original

Atzīmējot svētkus – Mātes dienu, biedrība "Asmu Latgalīts" 13.maijā Daugavpils Centrālajā parkā stādīja puķu dobi.

 

Ir jauki, dzirdēt vārdus: "Es tevi mīlu, mamma!" Tomēr svarīgi ir, ka šie vārdi tiek saskatīti arī darbos, katru dienu, kad mēs palīdzam, kad mēs samīļojam, kad rūpējamies un kad vēlamies, lai otrs cilvēks pasmaida.

 

Biedrība "Asmu Latgalīts" saka lielu paldies visām mammām par to, ka viņas ir un mīl savus bērnus. Paldies, ka esat kopā! Paldies, ka dāvājat katram mīlestību! Jūs esat pašas labākās!

 

Organizējot, aktivitāti "Iestādi puķi savai mammai!”, mūsu biedrības biedri vēlējās, lai katra mamma smaida, lai katrs, kurš iestādīja puķi, atceras šos jaukos brīžos kopā ar mammu.

 

Biedrības valdes locekle Gunita Vanaga uzsver – svinēt svētkus kopā ir daudz patīkamāk un sagādāt prieku citiem ir liels gandarījums. Svinēt "Mātes dienu" kopā ar Daugavpils iedzīvotājiem ir patīkami, jo katrs ieliek daļiņu no sevis. Par godu šiem svētkiem, iestādot puķu dobi, ir iespēja apzināties, ka tev ir iespēja atstāt kaut ko no sevis - ziedu, darbu, rūpes, atbildību, labu garastāvokli, kopības sajūtu...

 

Šobrīd Daugavpils Centrālajā parkā pie bērnu rotaļu laukuma acis priecē mūsu pašu rokām iestādītā puķu dobe, kas ir kā simbols svētkiem "Mātes diena" un iespēja priecēt acis ar ziedu krāšņumu un gandarījumu par labi paveiktu darbu.

 

Paldies, Daugavpils iedzīvotājiem par izrādīto interesi un atbalstu!

 

 

 

Sagatavoja:

20231327

asmulatgalits@gmail.com