Bfc_cup2018_web_original

Ar turnīru U16 vecuma grupas jauniešiem startēs ikgadējais starptautiskais bērnu turnīrs “Daugavpils Cup 2018”! Kopumā turnīrā desmit dažādās vecuma grupās piedalīsies vairāk nekā 150 komandas no septiņām valstīm.

“Daugavpils Cup 2018” ir lielākais Latgales mēroga bērnu futbola turnīrs. Arī šogad par titulu un godalgām sacentīsies komandas desmit dažādās vecuma grupās. Kā pirmie savu meistarību demonstrēs 2002. dzimšanas gada vienības. Pirmajā turnīrā piedalīsies septiņas komandas no Latvijas, Lietuvas un Krievijas.

Jau tradicionāli vecāko grupu turnīros komandu skaits nav tik liels, toties mazākās grupās komandu skaits ievērojami pieaug. Turnīra organizētājiem vairākās vecuma grupās nācās samazināt dalībnieku skaitu, jo pilsētā palicis vairs tikai viens atbilstošas kvalitātes futbola laukums – stadions “Celtnieks”. Diemžēl tas ievērojami apgrūtina organizatoriskos jautājumus, tomēr arī šogad starp dalībniekiem netrūks ļoti spēcīgu ksomandu.

Pirmais no desmit turnīriem tiks atklāts šo piektdien, bet pēdējais turnīrs norisināsies 29. aprīlī. Turnīrs norisināsies katru nedēļas nogali citai vecuma grupai.

Turnīra gaitā Daugavpili apmeklēs Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Ukrainas, Baltkrievijas un Krievijas jaunieši.

Pilns spēļu kalendārs www.fcdaugavpils.lv sadaļā “Daugavpils Cup”.