Deniss_vasiljevs_18_original

Šo ieceri izcilais Latvijas daiļslidotājs, daugavpilietis Deniss Vasiljevs pastāstīja Daugavpils mēram Rihardam Eigimam tikšanās laikā Daugavpils Domē.

Rihards Eigims tikšanās sākumā Denisam pasniedza lielāko sporta balvu Daugavpilī, Deniss ieguvis apbalvojumu “Populārākais Daugavpils sportists 2017”.  Pateicības vārdi tika teikti arī Denisa mammai Regīnai, kura neatlaidīgi atbalstīja dēlu.

Rihards Eigims izteica lielu prieku par sportista sasniegumiem un sniegumu Olimpiskajās spēlēs. Tā ir pilsētas un visas valsts popularizēšana. Tikšanās laikā Deniss dalījās savos iespaidos Dienvidkorejā. Viņš ir gatavs startēta arī nākamās Olimpiskajās spēlēs pēc 4 gadiem. Bet tuvākās sacensības būs Pasaules čempionāts jau nākamajā nedēļā. To visu ir jāsavieno arī ar mācībām, jo šogad ir jāpabeidz vidusskola.

Tikšanās laikā Deniss pastāstīja par savu sapni- pēc sportista karjeras viņš vēlas strādāt par treneri un tieši Daugavpilī, te izveidojot savu daiļslidošanas skolu.

Rihards Eigims atzina, ka Denisa un pašvaldības intereses saskan. Tikšanās laikā apsprieda iespēju noslēgt vienošanos starp sportistu un pašvaldību par darbu Daugavpilī, par daiļslidošanas sporta infrastruktūras attīstību. Deniss Vasiljevs izvērtēs šo iespēju un ir pārliecināts, ka viņš un pašvaldība atradīs kompromisu.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa