Futbols__original

Tuvojas noslēgumam Komanda.lv 1. līgas futbola čempionāta kalendāra sastādīšana, taču jau šobrīd ir skaidrs, ka Daugavpils vadošā komanda BFC Daugavpils sezonu uzsāks 21. aprīlī savā laukumā, kad uzņems ambiciozo SK “Supernova”.

Jau iepriekš vairākkārt rakstījām, ka jaunajā sezonā 1. līgas turnīrā Daugavpils komanda startēs kopā ar FK “Progress”, startējot zem nosaukuma BFC Daugavpils/Progress. Jaunajā 1. līgas sezonā startēs 12 komandas, kuras sākotnēji izspēlēs divu apļu turnīru, bet pēc tā četras labākās komandas aizvadīs papildus spēles savā starpā. 1. līgas čempione automātiski kvalificēsies Virslīgas turnīram, bet sudraba medaļniece varēs cīnīties pārspēlēs par tikšanu augstākajā līgā.

BFC Daugavpils/Progress jaunajai sezonai turpina gatavoties ļoti sparīgi. Nākamajā nedēļā komandai ieplānotas trīs pārbaudes spēles, tajā skaitā dalība Viļņas Ziemas kausa izcīņas finālā, kā arī Mercure Hotels kausa izcīņā Rīgā. Līdz jaunās sezonas sākumam ieplānotas arī citas pārbaudes ar Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas komandām.

Kļuvis zināms, ka turnīra atklāšanas mačā Daugavpils tiksies ar SK “Supernova”. Spēle notiks stadionā “Celtnieks”, tās sākums 21. aprīlī plkst. 14:00.