Dsc05153_original

25. februārī Lietuvas pilsētā Panevēžā norisinājās „XXIV Baltic Shotokan Karate Championship”. Tajā piedalījās vairāk kā 300 karatisti no 29 Lietuvas, Latvijas, Baltkrievijas, Norvēģijas un Polijas karatē organizācijām. Turnīrs notika „CIDO” arēnā, uz 6 tatami, dažādās vecuma kategorijās KATA (kompleksi) un KUMITE (divcīņa) disciplīnās. Grūtā konkurentu cīņā komandu kopvērtējumā „LFSKA” komanda izcīnīja augsto 5. vietu!

Lielāko ieguldījumu mūsu komandas kopējā rezultātā deva godalgoto vietu ieguvēji: Ēriks Medņikovs – 1. un 2.vieta Kata un 1.vieta Kumite, Dmitrijs Zvonkovs – 1. un 2.vieta Kumite, Andrejs Ļaļins – 2.vieta Kata,  Ņikita Šumins – 2.vieta Kata, Mihails Sazonovs – 3.vieta Kata, Edvarts Juršens– 3.vieta Kumite, arī komandu kumite „LFSKA” komandai (Ē. Medņikovs, D. Zvonkovs un E. Juršens) izcīnīta 1. vieta!

Papildus punktus kopvērtējumā komandai deva arī Vilnis Kokins, izcīnot 4.vietu savā kategorijā.

Lielu pateicību no čempionāta organizatoru puses izpelnījās Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” Meistari Maksims Kirejevs, Valērijs Kukjans un Jurijs Orehs - par kvalificētu un objektīvu arbitru darba nodrošināšanu turnīrā.

Čempionāta noslēguma sanāksmē Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” prezidents Andrejs Komars ar karatē federāciju un klubu pārstāvjiem apsprieda svarīgus tālākās sadarbības attīstības jautājumus.

Visi stiprākie kaimiņu valstu karatisti jau drīz pulcēsies Daugavpilī, lai piedalītos Starptautiskajā Karatē turnīrā “VII Grand Prix Daugavpils Fortress”, kas notiks šī gada 3.jūnijā, Daugavpils pilsētas 743. gadadienas svinību programmas ietvaros, un veltīts karatē pastāvēšanas Daugavpilī 39.gadadienai.

Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas visiem karatistiem un viņu ģimenēm, kā arī partneriem, par atbalstu un mērķtiecību!

 

 

Detalizētāka informācija pieejama Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” mājaslapā: www.karateshotokan.lv

 

 

Autors: info „LFSKA”

Foto: kadri no čempionāta