Suns_patversme_original

Katram no mums ir vajadzība pēc mīlestības, sirds siltuma un rūpēm, tas vajadzīgs arī ar četrkājainajiem draugiem, kuri mīt Daugavpils pilsētas  patversmē „Labs draugs” un nepacietīgi gaida savus mīlošos saimniekus.

Katram Daugavpils iedzīvotājam ir iespēja nepalikt vienaldzīgam un brīvprātīgi palīdzēt patversmes iemītniekiem, ziedojot barību un citus suņu un kaķu našķus, dāvājot nepieciešamo inventāru, kā arī atbraucot ciemos uz patversmi Piekrastes ielā 2, lai dotos pastaigās, jo iespējams tieši šīs pastaigas būs sākums jaunai draudzībai un  uzticībai, ko spēj dāvāt dzīvnieki.

Dzīvnieku patversme nodrošina klaiņojošu dzīvnieku izķeršanu pilsētas teritorijā, to nogādāšanu un uzturēšanu dzīvnieku patversmē. 2017. gadā tika adoptēti aptuveni 200 patversmes dzīvnieki, kuri devās dzīvot uz dažādām Latvijas vietām.

Ja jūties vientuļi, alksti pēc uzticama drauga, esi gatavs par kādu no sirds parūpēties un dāvāt  mīlestību, tad dodies uz patversmi un piepildi četrkājaino draugu sapni par siltām mājām un savu ģimeni. Nedrīkst aizmirst, ka mēs esam atbildīgi par tiem, kurus pieradinām!

Kontaktinformācija:

Piekrastes iela 2, Daugavpils

Tālr.:+37165471689

Tālr.: +37129572677

patversme@labiekartosana.lv

Daugavpils pilsētas dome

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa