Brivpratigo_nedela_ir_iesakusies_original

No 2. līdz 6. oktobrim Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa organizē Brīvprātīgo nedēļu. Pasākuma mērķis ir ieinteresēt jauniešus veikt brīvprātīgo darbu, palīdzot rīkot pasākumus vai iesaistoties citās aktivitātēs.

 

2. oktobrī jaunieši piedalījās pieredzes apmaiņas tīklošanās ar brīvprātīgā darba organizatoriem Jauniešu neformālas izglītības centrā. Kā arī, Daugavpils Krievu vidusskolas – liceja skolēni noorganizēja spēli  brīvprātīgo nedēļas  dalībniekiem.

 

3. oktobrī plkst. 15.00, brīvprātīgie dosies uz Daugavpils dzīvnieku patversmi (Piekrastes ielā 2), lai veiktu brīvprātīgo darbu, palīdzot dzīvniekiem. Brīvprātīgo komanda palīdzes rūpēties par dzīvniekiem, kuri dzīvo patversmē. Ies pastaigā ar  suņiem un uzkopt telpas, kur dzīvo esošie patversmes četrkājainie draugi. Iespējams, kāds no brīvprātīgajiem sadraudzēsies ar kādu no mītošajiem patversmes dzīvnieciņiem un iegūs sev jaunu mājas mīluli un uzticamu draugu par kuru varēs rūpēties.  Dalībnieki izpratīs  brīvprātīgā darba iespējas vides jomā.

 

Trešdien, plkst. 15.30, brīvprātīgo komanda dosies uz bērnu namu "Priedīte" (Turaidas ielā 36). Brīvprātīgo komanda sagatavos jautras aktivitātes, rotaļas, spēles bērniem, un novadīs tas bērnu namā. Dalībnieki izpratīs  brīvprātīgāa darba iespējas izglītības jomā.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Artjoms Pučinskis

27028209