2222_original

Sākot ar septembri Daugavpils bērnu – jauniešu sporta skolas audzēkņi ir iesākuši hokeja sezonu.  Jaunie hokejisti pilnībā iemēģina sevi spēlē. Ļoti labi, ka tas ir iespējams un realizējams visās vecuma kategorijās, jo notiek Republikas bērnu – jauniešu čempionāts. Un jau ir pirmie rezultāti, kuri pagaidām iepriecina.

Tā U – 18 grupā novadītas divas spēles. 9. septembrī mūsu jaunieši spēlēja ar Jelgavu un uzvarēja ar rezultātu 3:2. Par rezultatīvākajiem spēlētājiem kļuva Artūrs Pontags, kurš iemeta 2 vārtus un Maksims Gaļiļejevs, gūdams trešos vārtus.  16. septembrī mūsu hokejistiem pavisam maz trūka līdz uzvarai. Viņi nospēlēja ar rīdziniekiem 1:2. Vārtus guva spēlētājs Vladislavs Barkovskis.

U – 16 grupa tagad tikai iepriecina: no trim novadītajiem mačiem – 3 pelnītas uzvaras. Visas spēles pavadītas savā pilsētā. 3. septembrī mačā ar ,,Daugavu” mūsējie uzvarēja – 4:3, 10. septembrī – mačā ar HS Rīga 2003 – uzvara – 3:2, 17. septembrī daugavpilieši burtiski sagrāva IHS/Prizma 12:2. Pēc trim spēlēm var nosaukt favorītus.  Tie ir Artjoms Tretjakovs – 6 gūtie vārti un 8 rezultatīvas piespēles, Gļebs Voino – 7 gūtie vārti un 5 vārtu piespēles, Maksims Gaļiļejevs – 2 gūtie vārti un 7 rezultatīvas piespēles.

U – 14 grupā pagaidām panākumi ir perspektīvā. 16. septembrī spēlē ar ,,Kurbadu 04” mūsu zēni zaudēja 9:1. Nākošā spēle – ar Ventspils ,,Ventu” 23. septembrī. Ceram, ka pirmais zaudējums neietekmēs daugavpiliešu cīņas sparu un mūsējie nospēlēs veiksmīgi.

Gaidām U – 12 grupas panākumus. 10. septembrī mačā ar Jelgavas vienaudžiem mūsu puiši zaudēja 2:1. Pretinieka vārtus guva komandas kapteinis Pāvels Ņikitins. Nākošā spēle būs 1. oktobrī Rīgā. Novēlēsim uzvaru!

Visjaunākie grupas U – 10 spēlētāji regulārajās Latvijas čempionāta spēlēs pagaidām nav spēlējuši, bet piedalījās 2 turnīros, katrā no tiem piedalījās pa 8 komandām. Mūsu jaunie hokejisti parādīja labus rezultātus. Viņi ierindojās katra turnīra 4. vietā.