Informēju, ka Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra 2017. gada 30. augustā ir izsludinājusi atklātu projektu konkursu “Strukturētā dialoga vietējo konsultāciju nodrošināšana” (turpmāk – konkurss) ar mērķi atbalstīt 30 pašvaldību un jaunatnes organizāciju projektus, lai nodrošinātu Strukturētā dialoga vietējās konsultācijas starp politikas veidotājiem un jauniešiem piecos Latvijas plānošanas reģionos.

 

Strukturētais dialogs ir process, kurā politikas veidotāji ar jauniešiem diskutē par dažādiem tematiem, lai ņemtu vērā jauniešu viedokli, veidojot jaunatnes politiku.  Vietējo konsultāciju mērķis ir izstrādāt rekomendācijas pašvaldības līmenī, balstoties uz vietējām problēmām, kā arī izstrādāt rekomendācijas Latvijas un ES institūcijām par Strukturētā dialoga VI. cikla tematisko prioritāti “Jaunieši Eiropā – kas tālāk?”.

 

Konkursa nolikums un tā pielikumi ir pieejami šeit – http://jaunatne.gov.lv/lv/raksti/jaunatnes-starptautisko-programmu-agentura-izsludina-atklatu-projektu-konkursu

 

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra 2017. gada 14. septembrī aicina pašvaldību un jaunatnes organizāciju (organizācijas, kas ir ierakstītas jaunatnes organizāciju sarakstā) pārstāvjus piedalīties informatīvajā seminārā par konkursa projekta iesnieguma izstrādāšanu un iesniegšanu.

 

Semināra norises vieta – Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras 1. stāva konferenču zāle, Mūkusalas iela 41, Rīga.

 

Semināra norises laiks – no 11:00 līdz 15:00.

 

Lūdzam reģistrēties semināram līdz 2017. gada 12. septembra plkst.12:00, aizpildot pieteikuma anketu – https://goo.gl/forms/uI90iNa3d9XebWCE3

 

 

Ar cieņu,


Jānis Drigins

 

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras
Projektu vadības un uzraudzības daļas projektu koordinators

Mūkusalas iela 41, Rīga, LV-1004, Latvija
Tālr.: +371 67356253
Fakss: +371 67358060
janis.drigins@jaunatne.gov.lv