Dsc_0097_original

Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa organizēja  trīs dienu Daugavpils pilsētas Jauniešu domes apmācības.


Apmācības notika no 1. līdz 3. augustam atpūtas bāzē "Višķezers", kurš atrodas Latgales novada Višķu pagastā. Apmācību laikā neformālā gaisotnē jauniešus apmācīja par jaunatnes lietām Daugavpilī, lietišķo etiķeti, un stratēģisko plānošanu. Neformālā gaisotnē jauniešiem bija iespēja  iepazīt sevi, dalīties ar pieredzi, un apgūt jaunas iemaņas un prasmes, kas noderēs darbojoties Jauniešu domē.


Apmācību dalībnieki bija gan Daugavpils pilsētas Jauniešu domes valdes locekļi, gan aktīvākie jaunieši, kuri darbojās koordinatoru darba grupās.  Jauniešu domes pārstāvji izmantoja doto viņiem iespēju lai izanalizētu Jauniešu domes darbības rezultātus. Apmācību rezultātā jaunieši ieplānoja aktivitātes, lai celtu savas organizācijas kapacitāti. Kā arī tika izstrādātas rekomendācijas Daugavpils pilsētas Jauniešu domes prioritātēm un rīcības plāniem 2017./2018. gadā.


Informāciju sagatavoja:

Artjoms Pučinskis

27028209