Nometne_original


Nometnes vasaras periodā ir pieprasītas dažādās vecuma grupu kategorijās un, lai ir piedāvāti dažādi virzieni. Šovasar, Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa vasaras periodā organizē 18 nometnes – no tām 16 nometnes jau ir notikušas jūnija un jūlija mēnesī. Nometnes ir ar daudzveidīgu piedāvājumu klāstu un virzienu. Nometnes tika realizētas ar vairākiem virzieniem –  teātra, deju, ar skautu un gaidu elementiem, ar jaunsargu elementiem, radošas, izglītojošas. No tām 2 diennakts nometnes un 14 dienas nometnes. Jūnija un jūlija mēnesī nometni apmeklēja 780 bērni, vecumā no 6 līdz 15 gadiem.


Nometnes laikā bērni un jaunieši apmeklēja ekskursijas – Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs, Daugavpils Māla mākslas centrs, Daugavpils Skrošu rūpnīca, Zirgu jāšanas sporta klubs, Latgales airēšanas un tūrisma centrs.


Augustā mēnesī vēl 110 bērniem būs iespēja apmeklēt 2 bērnu un jauniešu nometnes – Daugavpils 9.vidusskolā nometni "Tīģerēns” un J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijā nometni “Kopā roku rokā - 2”.


Papildus informācija www.jaunatne.daugavpils.lv