Dsc_0021_original

15. jūnijā Jauniešu neformālās izglītības centrā notika Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas, Daugavpils pilsētas Jauniešu domes  pieredzes apmaiņas tikšanās ar jauniešiem no Saulkrastiem. Saulkrastes jaunieši ceļo pa Latvijas pilsētām labās prakses piemēru  medībās darbā ar Jauniešu domēm.

Tikšanās laikā ciemiņus iepazīstināja, aizraujošā ekskursijā pa Jauniešu neformālās izglītības telpām, pastāstīja par jaunatnes lietām Daugavpils pilsētā, par to ar ko Daugavpils jaunieši lepojas, un pie kā ir jāpiestrādā. Tikšanās laikā Jauniešu dome prezentēja sevi, stāstīja par organizētajiem pasākumiem, par sasniegto un plānotajiem darbiem. Saulkrastu jaunieši atzīmēja, ka Daugavpils pilsētas Jauniešu domes pārstāvji ir bagāti ar iniciatīvām, radoši, ar savu iedvesmu, gatavi darīt un ir griba iedvesmot arī citus jauniešus.

Sarunas par Daugavpils pilsētas Jauniešu domes plāniem un darbu pakāpeniski pārgāja uz tēmu par brīvprātīgo darbu. Un noslēgumā kļuva skaidrs, ka pieredzes apmaiņas tikšanās ir jāieplāno vairākas, jo Daugavpils pilsētai ir ļoti daudz veiksmes stāstu, ar ko dalīties.

Papildus informācija:

654 22304