Nometnes_2017_original

Šogad, jūnijā savas durvis atvēra 10 Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas organizētās vasaras nometnes bērniem vecuma no 6-14 gadiem. Daugavpilī šajā vasarā darbojas astoņpadsmit bērnu nometnes, ko organizē Jaunatnes nodaļa, tajās varēs atpūsties  890 bērni. Bērnu nometnes laiks ir no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 ar trīsreizējo ēdināšanu dienas nometnē, un četreizējo diennakts nometnē.

 

Atgādinām, ka ceļazīme ir jāapmaksā ar pārskaitījumu caur internetbanku vai banku norādot, nometnes nosaukumu, bērna vārdu un uzvārdu kā arī bērna personas kodu, un ar izdrukātu maksājuma uzdevumu vecākiem ir  jāatnāk uz Jaunatnes nodaļu (Saules ielā 5a), augusta maiņas nometnei līdz 5. jūlijam (ieskaitot).

 

Informējam, ja bērns neapmeklēja Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas organizēto nometni un nometnes vadītājs bija par to informēts, bērnu vecāki pēc nometnes beigām naudu par ēdināšanu var atgriezt 10 dienu laikā, uzrakstot iesniegumu Daugavpils pilsētas domē, informācijas birojā (1.stavā, Kr. Valdemāra ielā 1).

 

Atgriežamā summa par 1 dienu nometnē:

- 3,50 EUR dienas nometnē

- 8,00 EUR diennakts nometnē

 

Papildus informācija:

654 22309