0_original

Daugavpils Karatē Akadēmijā „LFSKA” (prezidents Andrejs Komars, 6. dans) notika svinīgs pasākums, kas veltīts sporta sezonas notikumu apkopojumam. Desmit mēnešu garumā (no 2016. gada septembra līdz 2017. gada jūnijam) Akadēmijas sportisti aktīvi piedalījās republikas un starptautiskās sacensībās. Lai noteiktu labākos „LFSKA” sportistus, Akadēmijā ir izstrādāta speciāla reitinga sistēma, kur, lai sportists saņemtu reitinga punktus, viņam nepieciešams uzrādīt labus rezultātus reitinga turnīros divās sporta karatē disciplīnās: Kata (kompleksi) un Kumite (divcīņas).

Saskaņā ar sporta sezonas rezultātiem, pirmā vieta reitingā ir Aleksandrai Petrovskai, kura, pateicoties veiksmīgiem startiem turnīros, kopā nopelnīja 51 reitinga punktus (33 punkti Kata un 18 punkti Kumite disciplīnās). Otrā vieta reitingā Veronikai Bogdanovai – 34 punkti (12 Kata un 22 Kumite), trešā vieta Vinsentam Sivačovam – 29 punkti (8 Kata un 21 Kumite). Tālāk pirmajā desmitniekā iekļuva arī Vilnis Kokins, Laura Alekseeva, Edvards Juršens, Vladislavs  Kaveckis, Edvīns Juršens, Margarita Šulina, Ivars Punculis un Andrejs Ļaļins.

Visiem karatistiem, iekļuvušajiem pirmajā desmitniekā, tika pasniegti piemiņas kausi ar viņu izcīnīto reitinga numuru aizvadītajā sporta sezonā, labākajiem trīs sportistiem - arī vērtīgas balvas.

Ar spesbalvu tika apbalvots komandas līderis Ēriks Medņikovs, kas šajā sezonā startē ārpus reitinga

Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas visiem sportistiem un pasniedzējiem, kā arī partneriem un sponsoriem par sporta sezonā kopīgi ieguldītu lielu un panākumiem pilnu darbu!

 

Detalizētāka informācija pieejama Akadēmijas „LFSKA” mājaslapā: www.karateshotokan.lv

 

 

Foto: Aleksandra Petrovska - Pirmā vieta reitingā!

 

Autors: info “LFSKA”