11_original

18.aprīlī 12.vidusskolas sporta zālē notika karate kluba SOCHIN dzimšanas dienas svinības (S.Ivaņko).

 

Ņemot vērā svētku atmosfēru, kopā ar kluba biedriem notika treniņš-spēle uz ātrumu, reakciju un veiklību.Treniņa noslēgumā visi dalībnieki tika aicināti pagaršot kluba īpašo torti – Melnā josta.

 

Četru kluba pastāvēšanas gadu laikā SOCHIN kluba sportisti piedalijās 71 starpautiskā čempionātā, kur gandrīz vienmēr kļuva par uzvarētājiem. Piedalijās arī 5 Eiropas čempionātos karate Šotokan un 4 Pasaules čempionātos (FSKA, IJKA, SKD, UN).

Tā kā karate ir kļuvis par olimpisko spēļu veidu klubs SOCHIN par prioritāti nostāda sacensības pēc Olimpisko spēļu likumiem. Pašas nopietnākās sacensības kurās tika pārstāvēts klubs SOCHIN ir – Tallinas Buldogs (2017.gada marts), kur par uzvarētāju kļuva Denis Kuranovs.

Klubs sastāv no vairākiem spēcīgiem sportistiem, kuri pastāvīgi uzrāda lieliskus un stabilus rezultātus – Denis Kuranovs, Sergejs Kudlis, Armands Grosbergs, Alisa Ivaņko, Eva Eltermane, Nikolajs Romancevičs.

Ģeogrāfiski kluba SOCHIN uzvaras ir ļoti plaši pārstāvētas – Latvija, Lietuva, Igaunija, Baltkrievija, Polija, Rumānija, Bulgārija, Sērbija, Ungārija, Vācija, Francija un citas Eiropas valstis.

SOCHIN karate klubs ir Latvijas Karate Federācijas sastāvā, ka arī starptautiskajās Šotokan organizācijās.

Ik gadu jūlija mēnesī klubs organizē vasaras nometnes kurās piedalās visi kluba sporrtisti.

Priekšā vēl ir daudz sacensību un uzvaru, bet svarīgākais šobrīd ir Latvijas Jaunatnes Olimpiāde kura norisināsies 8.jūlijā Cēsīs.