1_original

Konference"JAUNAS METODES DARBĀ AR JAUNATNI PAŠVALDĪBĀS"notiks 2017.gada 3.maijā plkst. 10.00 - 18:00,  "K.K.FON STRICKA VILLĀ", Aristida Briāna ielā 9, Rīgā.


Konferenci organizē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, Eiropas Jaunatnes nedēļas 2017 ietvaros, kas visā Eiropā tiek atzīmēta no 1.līdz 7.maijam. Konferencē piedalīsies Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāvji, eksperti no Austrijas, Beļģijas, Zviedrijas, Latvijas un pašvaldību pārstāvji.

 

LŪGUMS REĢISTRĒT SAVU DALĪBU LĪDZ 21.APRĪLIM šeit:http://ejuz.lv/konferencemaijs

Paralēli konferencei "Jaunas metodes darbā ar jaunatni pašvaldībās" notiks Latvijas jauniešu vēstījumu sagatavošana par programmu Erasmus+"Mums ir ko teikt!". No visas Latvijas tiks izvēlēti 40 jaunieši, kuri vēlas kļūt par Erasmus+  vēstnešiem un pārmaiņu veicējiem savā novadā, reģionā un Latvijā. Visas dienas garumā, kopā ar improvizācijas teātri "Spiediens", jaunieši gatavos interesantus, atraktīvus un iedvesmojošus vēstījumus, lai aicinātu citus jauniešus uzdrīkstēties īstenot savas idejas.  Atlases kritēriji jauniešiem: ir personīga pieredze Erasmus programmā (vai arī kādā saistītā programmā, piemēram, Jaunatne darbībā), personīgā motivācija un redzējums, kā nākotnē tie varēs informēt citus jauniešus par Erasmus sniegtajām iespējām.

Jūsu pašvaldībā noteikti ir jaunieši, kuri atbilst noteiktajiem kritērijiem un būtu pelnījuši tikt izvēlētiem par Erasmus vēstnešiem. Lūgums dalīties ar šo informāciju ar jūsu jauniešiem un aicināt tos pieteikties 3.maija pasākumam.

 

Jauniešu reģistrācija pasākumam līdz 24.aprīlim šeit:http://ejuz.lv/jauniesuzina
Rezultāti tiks paziņoti visiem personīgi līdz 26.aprīlim.

Dalība abos pasākumos bez maksas. Vairāk informācijas:www.jaunatne.gov.lv
Jautājumu gadījumu lūgums sazināties ar Gintu Salmiņu, T. 29256888, e-pasts:apmacibas@jaunatne.gov.lv

Piesaistītie faili: