Zz_original

Kas ir ZZČempionāts?

ZZ Čempionāts (ZZČ, zzčē, zzčempīts) ir gada liekais un gaidītākais notikums Latvijas skonu vidū, kuru jau 11. gadu organizē Zelta Zivtiņa. Tās ir aizraujošas 1.-12. klašu sacenbas, kurās tiek mests izaicinājums gan fiziskajām sjām, drosmei un cīņassparam, gan erudīcijai, atjautībai, komandas garam un radošumam.

 

Pērn čempiotam pieteicās rekordliels skaits klašu kopā 2000, aptverot vairāk ne 400 skolu un 100 Latvijas novadu un pilsētu!

 

Šogad ZZČempionāts notiks jau 11. reizi. Tas tiek organizēts 3 pusfinālos (Daugavpilī, Valmierā, Liejā) un fila sacens (Jūrmalā).

 

Līdz šim čempiots vairāk ir bijis slēgts pasākums tikai tiem dabniekiem, kas ir pieteikušies uz sacensīm, taču šogad tiek aicināta aplašāka publika  pilsētu iedvotāji, sacensību dabnieku ģimenes un draugi, a ikviens interesents, kas ar aizrautību vēlas just līdzi, atbalstīt un a pats piedalīties ZZČempiota aktivitātēs.

 

čempiots tiek atvērts plašai publikai, tad aicinām Jūs iesaistīties ZZČempionāta satura bagātišanā.

 

Iesaistīšas ZZČempionātā iespējama:

- Izveidojot interesantu, saistošu, aizraujošu vai izglītojošu aktivitāti, kas tu papildus punkts vai zona, ku ZZČ dabnieki un apmeklētāji vatu piedaties. Aktivitāte tiktu integta ZZČempionāta pasākumā, rezultā šī aktivitāte popularizētu organizācijas darbību vai tās produktus pasākuma dalībniekiem un apmeklētājiem.

 

Pusfili:

o 20.-21.04. Daugavpils

o 27.-28.04. Valmiera

o 10.-11.05. Lieja

o Kopējā prognozē auditorija - 10'000 jaunieši + skolotāji + vecāki +

apmeklētāji, kopā prognozēti 18'000 unikālie apmeklētāji

 

Fināls:

o 27.05. Jūrmala

o Prognozētā auditorija - 5000 jaunieši + skolotāji + vecāki + apmeklētāji,

kopā prognozēti 9000 apmeklēji

 

Par sadarbību aktivitāšu zonas izveidošanā sazinieties ar pasākuma producenti: Elīna Brīdaka tel.nr. 28612865, elina.bridaka@zzcempionats.lv

foto:http://www.zzcempionats.lv