21_relize_original

Jauniešu neformālās izglītības centrā (JNIC) 21. februārī notika otrā jauniešu organizāciju stratēģiskā tikšanās 2017. gadā. Šo tikšanos  mērķis –  saliedēt JNIC jauniešu organizācijas, un veicināt JNIC resursu efektīvu izmantošanu Daugavpils jauniešu labā.

Otrās tikšanās laikā Jaunatnes nodaļa prezentēja 2017. gadā ieplānotos pasākumus, kuru organizēšanā tiek aicināti sadarbības partneri: pasākumi “Aktīvā atpūta kopā ar ģimeni”, “Vokālo grupu koncerts”, “Muzikālais maratons 2017”, “Back to school”,  “Jauniešu festivāls „Artišoks 2017””, “Rok maratons 2017”, “JNIC fotomākslas izstādes”, “Ziemassvētku  laboratorijas” un citi. Pēc prezentācijas jauniešu organizācijas izskatīja iespēju iesaistīties pasākumu organizēšanā, un piedāvāja savus priekšlikumus pasākumu uzlabošanai un attīstībai.  

Pateicoties otrajai tikšanās reizei,  tika izveidotas darba grupas katram Jaunatnes nodaļas plānotajam pasākumam 2017. gadā. Jauniešu organizācijas sadalījās tematiskās grupās. Katra tematiskā grupa ceļoja pa JNIC konferenču zāli, ejot no viena pasākuma uz nākamo un papildinot katram pasākumam veltīto darba lapu ar jauniem piedāvājumiem no savas organizācijas. Nereti gadījās, kad  sporta biedrību pārstāvji piedāvāja sadarbības iespējas kultūras pasākumos, un kultūras jomas biedrības pārstāvji bija gatavi sadarboties apmācību pasākumos. Tikšanās laikā organizācijas papildināja viena otru,  tas ļāva ģenerēt patiešām kreatīvas idejas, un veicināja radošo atmosfēru.  

Organizācijas laicīgi pirms pasākuma var detalizēti  ieplānot savas aktivitātes un pārdomāt visu nepieciešamo to organizēšanai.

Sporta un jaunatnes departaments pateicas JNIC jauniešu organizācijām, kuras piedalījās pasākumā. Martā  notiks trešā JNIC jauniešu organizāciju stratēģiskā tikšanās 2017. gadā, kuras laikā tiks spriests par JNIC plānotajiem darbiem, un par jauniešu organizāciju piedalīšanos vasaras nometnēs.  

 

Informāciju sagatavoja:

Jaunatnes nodaļa

654 22304