Afisa_a2_60gab_a1_4gab_original

8.martā Daugavpils ledus hallē notiks Sieviešu dienai veltīta Sieviešu hokeja spēle. Piedalās komandas no Rīgas, Daugavpils un Lietuvas. 11.martā no Daugavpils dzelzceļa stacijas tiks dots starts Sieviešu skrējienam un nūjošanai.

Tuvojas pavasaris, laiks, kad ārā kļūst siltāk, gaišāk, sāk plaukt koki un ziedi. Ar pavasari mums asociējas arī 8.marts Starptautiskā sieviešu diena. Par tradīciju Daugavpilī ir kļuvusi 8.marta Sieviešu hokeja spēle un Sieviešu skrējiens. Arī šogad sportiskā gaisotnē aicinām Daugavpils sievietes un ne tikai, piedalīties un aktīvi pavadīt šos svētkus.

8.martā aicinām uz Daugavpils Ledus Halli, kur norisināsies Sieviešu hokeja spēle. Piedalās sieviešu hokeja komandas no Daugavpils, Rīgas un Lietuvas. Spēle 8.martā plkst.18:30. Ieeja Bezmaksas.

11.martā (sestdiena) no Daugavpils Dzelzceļa stacijas Starts tiks dots Sieviešu skrējienam. Šogad, pirmo reizi aicinām piedalīties skrējienā arī Nūjotājus!

 

Lai izvairītos no garām rindām un drūzmas aicinām dalībniekus reģistrēties iepriekš, līdz 10.martam, tiešsaitē http://ej.uz/sieviesuskrejiens2017. Savu dalību skrējienā apstiprinot ar parakstu skrējiena dienā līdz plkst.11:30 Daugavpils Dzelzceļa stacijā.

 

Nosaukums

Reģistrācija

Apstiprināšana

Skrējiens

Izloze

Sieviešu skrējiens

līdz 10.martam

http://ej.uz/sieviesuskrejiens2017

11.martā no 10:30 līdz 11:30 Daugavpils dzelzceļa stacijā

Starts plkst.12:00 no Daugavpils dzelzceļa stacijas

Piedalās tikai tie dalībnieki kuri reģistrējās iepriekš interneta vietnē http://ej.uz/sieviesuskrejiens2017

 

Sieviešu skrējiens ir izklaidējošs un sportu popularizējošs skrējiens, kura galvenais mērķis ir nevis gūt uzvaru, bet pievērsties veselīgam un sportiskam dzīvesveidam. Skrējienā netiks noteikts uzvarētājs, taču starp tiem dalībniekiem kuri reģistrējās tiešsaitē http://ej.uz/sieviesuskrejiens2017 pēc finiša tiks izlozētas balvas no skrējiena atbalstītājiem: Intense Fitness, Daugavpils Teātris, Daugavpils Šmakovkas muzejs, Solo tirdzniecības centrs, Park Hotel Latgola, Svetlanas Lonskas Daugavpils Zumba fitnesa centrs.