Nodarbin%c4%81t%c4%abba_2017_original

Atgādinām, ka pēc trim nedēļām, 25.februārī plkst. 11.00 notiks elektroniskā reģistrācija jauniešiem no 15 līdz 19 gadiem uz darbu 2017.gada vasaras periodā. Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas mājas lapā https://jaunatne.daugavpils.lv/lv/departaments/darbs reģistrēties būs  iespējams līdz 9. martam.

Jau iepriekš būs pieejama pieteikuma anketa ar kuru Jūs varēsiet iepazīties pirms reģistrācijas sākuma. Reģistrācijas dienā OBLIGĀTI ir jāatjauno mājas lapa, lai lejā zem veidlapas paradītos  poga SŪTĪT, ja Jūs to neizdarīsiet, tad šī poga neparādīsies, un jums nebūs iespējas nosūtīt savu pieteikumu.

Informācija, kas jāzina aizpildot pieteikumu:

1. Reģistrācija ir pieejama tikai jauniešiem, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Daugavpilī.
2. Programmas dalībnieku vecumam uz 1.jūniju ir jābūt ne mazāk kā 15 gadi un ne vairāk kā 19 gadi. Gadījumā, ja Jūs esat vecāks vai jaunāks, tad elektroniska reģistrācija Jums nebūs pieejama.
3. Īpašu uzmanību jāpievērš personīgās informācijas datu aizpildīšanā (vārds, uzvārds, personas kods). Ja tiks pieļautas kļūdas, Jūsu pieteikums tiks noraidīts.


Tiem jauniešiem, kuriem nebūs pieejas pie datora, 25. februārī (sestdiena) no plkst. 11.00 līdz plkst. 13.00, Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas telpās (Saules ielā 5a) būs pieeja pie datoriem,  kur paši jauniešu vārēs reģistrēties vasaras nodarbinātības programmas sistēmā.

Informējam, reģistrēšanās Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas telpās, nedod priekšrocības.

Jautājumu gadījumā griezties pa tālruni 654 22309, mob.20286679 (Vladislavs Pavlovskis – Vecākā jaunatnes lietu speciālista p.i.).