15933872_1226041564132229_1205196255_o_original

Jauniešu biedrība "Fresh Juice" akredetējās EVS programmām, tas nozīmē ka mēs varam aizsūtīt studentus, kuri alkst pēc jaunām zināšanām un iespaidiem, stažēšanai Eiropas valstīs.

Minimālais uzturēšanas laiks 3 mēneši, maksimālais - 1 gads, nodarbošanos un valsti brīvprātīgais izvēlas pats.

Te ir maza atruna, uz doto brīdi mēs sarunājām tikai ar Turciju, Bulgāriju, Poliju, Lietuvu, Spāniju un Itāliju, tur ir mūsu draugi) Un tur mūs gaida. Bet jūs vienmēr varat uzņemties iniciatīvu un paši atrast projektu brīvprātīgajām darbām, atnākt pie mums un pastāstīt par to... draugi... aizsūtiet mani arī uz turieni). Nelielas problēmas ar papīriem,  vienošanām un pakojam čēmodānus... un mēs jums esam pateicīģi par avotu un jūs mums ))

Projekta ietvaros jūms tiks apmaksāts brauciens, mājoklis un kabatnauda, ne īpaši daudz, bet pietiekoši... valodas kursi un apdrošinājums, strādāt būs nepieciešams 5 studas dienā.

Vārdu sakot, kaut jums būs vietējas valodas kursi, angļu valodas zināšanas ir obligātas.

Tāpat projekta ietvaros jūms būs piedāvāts mentors kā no mūsu, tā arī no pieņemošas puses. Mentors jūms palīdzēs un uzraudzīs jūsu darbu, izklaides un atbalstīs, bet var arī izteikt rājienu, par slikto uzvedību vai nepaveikto darbu.

Izklausas fantastiski, vai ne? )) Bet viss nav tik vienkārši... Lai aizlidoto, vajag pieņēmošai pusei iepatīkties) Priekš tā ir nepieciešams CV, motivācijas vēstule, un vēlāk jūs var arī uzlūgt uz konferenci skaipā.

Šeit var meklēt sev projektus https://www.salto-youth.net/

Savu CV un vēstuli, kurā angļu valodā ir aprakstīts ar ko un kāpēc jūs vēlaties nodarboties, rakstiet uz ēpastu fresh_juice@inbox.lv

Mēs sāksim jums kaut ko piemeklēt!

Visiem, kam radās interese ir jāņēm vērā viena nianse: viss, kas skar darbu ar papīriem un dokumentiem, organizēšanu un visu pārējo ilgst ļoti ilgi, ne mazāk kā 4 - 5 mēneši, un pat ilgāk(

Pie tām, mēs vēlam esam iesacēji šajā sfērā, bet mēs ticam, ka mūms kopīģi viss izdosies)

Mēs planojām sākt noformēt projektus vasarā, tomēr projektus vajag sākt meklēt jau tagad!

Mēs planojam izstādīt to, ko atradām mēs, bet jūs nekautrējaties un rakstiet, ko interesantu atradāt jūs!

Ticam, ka ar laiku tās kļūs par burvīgu un labi saskaņoto shēmu!