11111_original

Latvijas nekomerciālais izglītības projekts Heyday, kurš bāzējas Daugavpilī un ir veltīts radošo industriju attīstībai, rīko aptauju ar mērķi noskaidrot koprades telpu nepieciešamību Daugavpilī.

 

Koprades telpas (no angl. “co-working”) – ir atvērta tipa darba telpas ar radošu atmosfēru, kurās cilvēki var strādāt pie saviem projektiem un idejām. Koprades darba telpas ir aprīkotas ar visu nepieciešamo – ērtām biroja mēbelēm un tehniku, mini-virtuvi, apspriežu un sanāksmju telpām. Koprades telpas var tikt iznomātas visiem interesentiem uz attiecīgo laiku. Parasti darbu koprades telpā izvēlās programmētāji, dizaineri, reklāmas un mārketinga speciālisti, tulkotāji un uzņēmēji ar nelielu komandu.

 

Koprades darba priekšrocības:

1. Īres izmaksas par koprades darba vietu ir zemākas, nekā patstāvīgu darba telpu labiekārtošana un noma.

2. Atšķirībā no darba mājās, koprades telpā nav faktoru, kas novērš uzmanību no darba, tādējādi paaugstinot kopējo darba ražīgumu.

3. Speciāli piemērotas telpas tikšanās reizēm ar klientiem un lietišķa rakstura pārrunām.

4. Koprade ir ne tikai darba telpas, bet arī tikšanās vieta, kur var viegli dibināt jaunus kontaktus un meklēt sadarbības iespējas.

5. Koprades telpās regulāri notiek dažāda veida izglītojušie pasākumi, kursi un konferences.

 

Aptaujas rezultātā saņemti dati palīdzēs noskaidrot kāds koprades telpu modelis ir vairāk piemērots Daugavpilij. Aptaujas dalībniekiem būs iespēja pirmajiem uzzināt par projekta attīstības aktualitātēm.

 

Anketa ir pieejama latviešu un krievu valodā:

RUS: https://goo.gl/forms/rdy3XuIIn7C4t5mS2

LV: https://goo.gl/forms/fDadydu5ZWD5Wdv82

 

Heyday komanda ir pateicīga visiem, kas piedalās aptaujā!

 

Kontakti:

Jevgeņija Žiģisova

“Heyday” projekta vadītāja

28669262

jevgenijazigisova@gmail.com

heydaylatvia.com

Facebook: https://www.facebook.com/heyday.daugavpils/