Dsc_1332_original

Decembra nogalē Daugavpils Krievu vidusskolā - licejā notika pasākums, kas veltīts Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” svarīgāko notikumu apkopojumam par 2016. gadu. 

Pasākums sākās ar īpašu svētku karatē nodarbību, ko vadīja Akadēmijas „LFSKA” prezidents Andrejs Komars (6. dans), un fotosesiju, tajā piedalījās karatē audzēkņi un meistari no visām Akadēmijas „LFSKA” nodaļām un grupām.

Apkopojot gada notikumus, tika uzsvērts, ka 2016. gadā svinam Daugavpils karatē 37. gadadienu, līdz ar to vairākums no Akadēmijas pasākumiem tika veltīti šim notikumam.

Daugavpils Karatē Akadēmija „LFSKA” 2016. gadā organizēja Daugavpilī divus Starptautiskus Karatē turnīrus: „Daugavpils Fortress”, kur mūsu Akadēmijas karatisti izcīnīja 6 pirmās vietas, 10 otrās vietas un 1 trešo vietu, kā arī izcīnīta trešā vieta cīņā par galveno balvu „Grand Prix Daugavpils Fortress” un turnīru „Baltic Funakoshi Cup”, kur mūsu karatistiem izcīnītas 1 pirmā vieta, 4 otrās vietas un 6 trešās vietas. Tāpat arī tika atzīmēti Akadēmijas sportistu veiksmīgi starti dažāda līmeņa Latvijas un citu valstu rīkotajos turnīros, veiksmīga sadarbība ar Latvijas un Starptautiskām karatē organizācijām, Akadēmijas sabiedriskās un informatīvās sfēras veicināšana un daudzi citi notikumi.

Pasākumā pirmo reizi tika paziņots 2016. – 2017. gada sezonas Akadēmijas sportistu reitings, kur līderis uz šo brīdi ir Aleksandra Petrovska.

Pēc tam svinīgi tika pasniegti audzēkņu sertifikāti jaunajiem karatistiem, kas gada nogalē veiksmīgi nokārtoja KYU (audzēkņu līmeņi karatē) eksāmenus, kuriem Akadēmijā „LFSKA” ir piešķirta arī starptautiska akreditācija.

Ar piemiņas kausiem tika apbalvoti Vitālijs Goršečņikovs un Ēriks Medņikovs - par spēju veiksmīgi apvienot progresu karatē ar panākumiem citās sabiedriskās aktivitātēs.

Pasākuma noslēgumā Andrejs Komars pastāstīja par galvenajiem karatē attīstības etapiem un mūsu karatistu panākumiem 37 gadu ilgajā Daugavpils karatē vēsturē, kā arī atzīmēja, ka mūsdienu karatē, kas balstās uz tradicionālām austrumu cīņas vērtībām, attīsta un nostiprina audzēkņos stipru un mērķtiecīgu raksturu, harmoniski attīsta fiziski un tuvina austrumu kultūras un filozofijas noslēpumainajai pasaulei, ir kļuvis ne tikai par spilgtu un populāru sporta veidu, bet arī par interesantu un aizraujošu nodarbošanos dažāda vecuma cilvēkiem.

Daugavpils Karatē Akadēmija „LFSKA” pateicas visiem partneriem un sponsoriem par sadarbību un visus sveic ar Jauno 2017. gadu!

 

 

Plašāka informācija par Akadēmijas „LFSKA” darbību 2016. gadā pieejama tās mājaslapā: www.karateshotokan.lv

 

 

Autors: info „LFSKA”