Img_8965_original


12. decembrī Daugavpils teātrī atklāja fotogrāfiju izstādi „Mūsu stilā”.

Darbu autori ir Daugavpils jauniešu foto skolas „Mārīte Art” dalībnieki.

Foto skolas vadītājs fotogrāfs Jurijs Berdņikovs pastāstīja, ka fotogrāfijas jāuztver kā jauniešu stāstus, kā viņi uztver dzīvi.

Izstādē apkopoti labākie darbi, kurus jaunieši Deniels Mihno, Diāna Ļvova, Antons Burcevs un Aleksandrs Zinčenko radīja plenēros Daugavpils cietoksnī un Liepājā un foto skolas „Mārīte Art” studijā, kas atrodas Jauniešu neformālās izglītības centra paspārnē.

„Izstāde ir atskaite par šogad  paveikto. Paldies Daugavpils domei, Sporta un jaunatnes departamentam, kas atbalstīja šo izstādi. Pateicoties Daugavpils domes finansējumam un fotostudijai „Ezerzeme F”, jaunieši šogad apmeklēja Liepāju. Šīs pilsētas fotogrāfi izrādīja savas izstādes, sarīkoja foto plenēru pie jūras un pilsētā, un galarezultātā jaunieši Liepājā nofotografēja ļoti labus darbus. Izstādes fotogrāfiju atlase bija stingra, tāpēc skatītājs redz tikai vienu desmito daļu no padarītā,” pastāstīja J. Berdņikovs.

Fotoizstādes atklāšanā piedalījās jauniešu vecāki, draugi,  dīdžeji Sergejs Drozds un Artūrs Popovs.  Izstāde darbosies līdz janvāra beigām.