Gada_br%c4%abvpr%c4%81t%c4%abgais_2016_original

5. decembrī plkst. 17:30,  DDMV „Saules skola”, Saules ielā 6/8 (3.stāvā) notiks brīvprātīgo apbalvošanas ceremonija. Tiks apbalvoti brīvprātīgie, kuri 2016. gada laikā ir aktīvi darbojušies Daugavpils teritorijā.

Pēc apbalvošanas ceremonijas visiem klātesošajiem būs lieliska iespēja apmeklēt izstādi “SOS! SAULES SKOLU MĀKSLAI!”  – 25. Izstāde Saules skolas jaunajā Mākslas telpā aicina apstāties un padomāt  par skolas vēstures lappusēm, iepazīt māksliniekus, kas atjaunotās skolas 25 gados bijuši Saules skolas skolotāji, un,  pats galvenais – izstādē iespējams iepazīt patiesi izcilus mākslas darbus -  gleznas, grafiku, tēlniecību – gan no Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja krājuma, gan no mākslinieku privātkolekcijām.

Šodien lielākā skolas vērtība ir radošie, talantīgie un gudrie skolotāji, kas iedvesmo audzēkņus radošam darbam, aicina attīstīt savus talantus un noticēt sev.

Simboliski, ka jaunās  Saules skolas telpas, kur atradīsies zīmēšanas un gleznošanas klases un skolas bibliotēka, ir  atklātas ar skolas pedagogu darbu izstādi. Izstādē  ir eksponēti 31 autora darbi, kā arī Leonīda Bauļina fotografētie akcijas SAULES SKOLU MĀKSLAI mirkļi (Romualda Gibovska kolāža).

 

Romualds Gibovskis

Valda Mežbārde

Oskars Jansons

Maija Bērziņa

Gatis Grasmanis

Ingūna Liepa

Nataļja Marinoha

Ludmila Procenko

 

Līga Čible

Mairita Folkmane

Ivo Folkmanis

Gunvaldis Smirnovs

Alfrēds Kokins

Silva Linarte

Dace Pudāne

Ilona Linarte – Ruža

 

Kristīne Jansone

Aivars Bulis

Natālija Artjušina

Svetlana  Trušele

Dace Abricka

Digna Gordijenko

Māris Saršuns

Una Gura

 

Ilona Abdulajeva

Marta Valujeva

Viktorija Valujeva

Karīna Korotkova

Jeļena Siļivanova

Inga Goldberga

Vilnis Kauškals

 

Tiksimies 5. decembrī un popularizēsim brīvprātīgo darbu Daugavpilī!