Pb051529_original

5. novembrī Lietuvas pilsētā Kauņa, norisinājās XIII Starptautiskais karatē turnīrs „Tiger Way”. Tajā piedalījās vairāk kā 300 karatisti no Lietuvas, Latvijas, Baltkrievijas un Polijas karatē klubiem.

Turnīrā piedalījās dažādās vecuma kategorijās KATA (kompleksi) un KUMITE (divcīņa) disciplīnās. Grūtā konkurentu cīņā „LFSKA” komandas izlase izcīnīja 11 medaļas. Par čempioniem savās vecuma kategorijās kļuva Aleksandra Petrovska, Laura Aleksejeva, Mihails Sazonovs, Dmitrijs Zvonkovs un Ņikita Šumins, sudraba medaļa – Vladislavam Kaveckim, bronzas medaļu ieguvēji: Edvards Juršens (divās kategorijās), Edvīns Juršens un Vilnis Kokins (divās kategorijās).

Komandu kopvērtējumā starp 19 karatē klubiem „LFSKA” komanda izcīnīja 5. vietu. 

Čempionāta noslēguma sanāksmē Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” prezidents Andrejs Komars ar karatē federāciju un klubu pārstāvjiem apsprieda svarīgus tālākās sadarbības un attīstības jautājumus.

Drīzumā Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” karatistiem paredzēti daudzi atbildīgi starti, galvenais no tiem ir Starptautiskais Karatē turnīrs „Baltic Funakoshi Cup”, kas notiks 3. decembrī Daugavpilī.

Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas visiem treneriem, sportistiem un sadarbības partneriem par mērķtiecību un atbalstu!

  

Detalizētāka informācija pieejama Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” mājaslapā: www.karateshotokan.lv

 

 

Autors: info „LFSKA”