Gada_br%c4%abvpr%c4%81t%c4%abgais_2016_daugavpil%c4%ab_original

Lai veicinātu brīvprātīgā darba popularizēšanu sabiedrībā, Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departaments aicina iedzīvotājus, valsts un pašvaldības iestādes, biedrības un nodibinājumus līdz 20. novembrim izvirzīt brīvprātīgā darba veicējus no 13 gadiem nominācijai „Gada brīvprātīgais 2016”. Brīvprātīgajam darbam jābūt veiktam 2016. gada laikā, un pateicības tiks pasniegtas par sistemātiski veiktu brīvprātīgo darbu, kā arī par ieguldījumiem pilsētas un tās iedzīvotāju labā.

Pasākuma mērķis – atzīmēt un apbalvot visaktīvākos un labākos brīvprātīgā darba veicējus, kas nesavtīgi ziedo savu laiku un enerģiju citu cilvēku un pilsētas labā, par to nesaņemot atalgojumu, motivējot un veicinot kopējo brīvprātīgo kustību pilsētā, darba atzīšanu un prestižu.

Piesakot apbalvošanai brīvprātīgā darba veicējus, ir jāiesniedz pieteikuma anketa, kuru var atrast zemāk. Anketā jāmin, par kādiem nopelniem kandidāti ieteikti apbalvojumam, norādot brīvprātīgā darba veikšanas periodu, brīvprātīgā darba apjomu un kvalitāti, kā arī īsu rekomendāciju. Aizpildītās pieteikuma anketas var nosūtīt elektroniskā veidā uz e-pasta adresi jaunatne_daugavpils@inbox.lv vai iesniegt personīgi Jaunatnes nodaļā (Saules ielā 5a, Daugavpils). Ja ir jautājumi zvanīt Artjomam Pučinskim – 27028209, 65422304.

Brīvprātīgo godināšana notiks 2016. gada 5. decembrī.

Piesaistītie faili: