1_original

2017.gada 28.janvārī Maltas pagasta kultūras namā (1.maija ielā 80, Maltā, Maltas pagastā, LV-4630) notiks trēšā Latgales Gada balvas pasniegšanas ceremonija. Tā ir lieliska ideja, lai popularizētu cilvēkus, kuri strādā Latgales labā, sekmē reģiona izaugsmi, strādā un mīl savu darbu. Šie cilvēki vienmēr steidz palīdzēt citiem un nelūdz neko pretī.

 

Balvas pasniegšanas ceremonijā visus priecēs gan dejotāji, gan dziedātāji. Uzvarētājiem balvas pasniegs Latvijā un Latgalē pazīstami un ievērojami cilvēki. Pēc pasākuma ikviens varēs nobaudīt īstu Latgales virtuvi, kā arī personīgi apsveikt uzvarētājus.

 

Pasākuma organizatori - biedrība “Asmu Latgalīts” - kandidātu pieteikumus pieņem līdz 2016.gada 5.decembrim.

 

Balvas tiks pasniegtas 7 nominācijās:

·Latgales gada labākais lauksaimnieks “Savas zemes saimnieks”;

·Latgales gada aktīvākais jaunietis; 

·Latgales gada ģimene;

·Latgales gada varonis;

·Latgales gada uzņēmējs “Par ieguldījumu Latgales tautsaimniecības izaugsmē”;

·Latgales gada aktīvākais seniors;

·Latgales gada sirds cilvēks (cilvēks, kurš ar savu darbu, tēlu vai piemēru iedvesmo citus).

 

Būsim pateicīgi, ja Jūsu pašvaldība sniegs mums finansiālu atbalstu pasākuma organizēšanai, kā arī palīdzēsiet izplatīt informāciju par pasākumu.

 

Mēs nodrošināsim:

·Jūsu logotipa izvietošanu plakātā, reklāmas video un audio reklāmu radio;

·Jūsu logotipa izvietošanu visa pasākuma gaitā - pasākuma programmā, video prezentācijā par pretendentiem, TV skatlogos;

·Informācija par sponsoriem tiks sniegta gan preses relīzēs, gan intervijās un pasākuma gaitā;

·Jums ir iespēja pašiem pasniegt balvu kādam no pretendentiem;

·Visa informācija par sponsoriem tiks izvietota „Asmu Latgalīts” facebook lapā www.facebook.com/asmulatgalits, kurai ir 7 000 sekotāju.

 

Katrs no nominantiem ir pelnījis gūt atzinību par savu ieguldīto darbu. Mēs nodrošināsim, lai ikvienam pretendentam ceremonija būtu īsta svētku diena.

 

Lai uzzinātu sīkāku informāciju, rakstiet uz e-pasta adresi asmulatgalits@gmail.com vai zvaniet pa tālruni +371 2023 1327. 

Piesaistītie faili: