Ohs_infopack-page-001_original

  Biedrības “Darītājiem” komanda sadarbībā ar Britu padomi Latvijā (British Council) aicina jauniešus no 16 līdz 25 gadiem aizraujoši un lietderīgi pavadīt rudens brīvdienas, piedaloties nometnē “Opportunities hunters school” no 23. līdz 29. oktobrim Daugavpils Universitātes Studiju un pētniecības centrā “Ilgas” Skrudalienas pagastā, Daugavpils novadā.

Programmā ir paredzētas diskusijas, darbs grupās, ekskursijas Daugavpils un kaimiņu pašvaldību administrācijas un mācību iestādēs, jauniešu centru apmeklējums (Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs "Zeimuļs" Rēzeknē un JIC “Parka rozes” Dagdā), debates ar biedrību “Quo tu domā?”, tikšanās ar mūziķiem, žurnālistiem, politiķiem un citiem interesantiem cilvēkiem.

Nometnes laikā jaunieši uzzinās par karjeras veidošanas iespējām un saņems daudz noderīgas informācijas par to, kā un kur var “medīt” iespējas profesionālai un personīgai izaugsmei.

Piedalīšanās nometnē ir bezmaksas. Dalībniekiem tiek nodrošinātaēdināšana (3 reizes dienā), kafijas pauzes (2 reizes dienā), naktsmītnes un transports ekskursijām.

Pasākums tiek īstenots ar Britu padomes finansiālo atbalstu.

Pieteikuma anketa ir pieejama pēc adreses http://ej.uz/wwuc Pieteikšanās beigu termiņš – 18.10.2016 Dalībnieku skaits ir ierobežots.

Papildus informācija:

https://www.facebook.com/OppHunters/

daritajiem@gmail.com

+371 29847583, Viktors

+371 29131725, Andrejs

+371 29888386, Anita