Jaunie%c5%a1u_rudens_po%c4%93tiskais_slems_original

Šoreiz jauniešu rudens poētiskā slema apmeklētājus priecēja 8 jauni, radoši un drosmīgi jaunieši, kuri nebaidījās izrādīt savas emocijas, viedokli, domas, dzīvi apkārtējai pasaulei...

Pasākumā piedalījās pēc ilgāka pārtraukuma Laura Ozoliņa, biedrības “D’Saint” dibinātājs un ar savu šarmu un neparasto pieeju Fred (Dmitrijs Baranovskis), radošā Marija Gerbredere, maigā Elīna Vestmane, vienmēr pārsteigumu un emociju piepildītais Germans Fokins, talantīgā Ilma  Kupcova, atklātais Antons  Kulagins un muzikālā pavadīju tehniskais cilvēks Vadims.

Poētiskais slems sastāvēja no trīs posmiem. Katrā posmā žūrija vērtēja un izdarīja izvēli, kurš no dalībniekiem turpinās sacensties nākamajā posmā, kā arī skatītāji atbalstīja dalībniekus un balsoja par savu simpātiju. Pirmajā posmā piedalījās visi 8 dalībnieki. Skatītāji savas balsis atdeva Marijai Gerbrederei, kura ieguva pirmā posma skatītāju simpātiju. Žūrija lēma, ka otrajā kārtā pēc noteikumiem piedalīsies 5 dalībnieki – Vadims, Germans Fokins, Laura Ozoliņa, Marija Gerbredere un Fred. Pēc šī posma skatītāju simpātiju ieguva Fred. Poētiskais slems turpinājās ar trīs dalībniekiem – Fred, Laura Ozoliņa un Marija Gerbredere. Un atkal skatītāju simpātiju izpelnījās Marija Gerbredere. Tomēr kopējā balsojumā skatītāju simpātiju ieguva Fred. Žūrija savu izvēli ilgi nevarēja izvēlēties, jo notika ilgas pārrunas un komentāri, kāpēc tieši šim cilvēkam rudens poētiskajā slemā ir jāuzvar, uz izvēle tika izdarīta – uzvarētāja Laura Ozoliņa. Apsveicam dalībniekus!

Dalībniekus vērtēja žūrija: Dmitrijs (dizaineris), Gunita (Jaunatnes nodaļas vadītāja), Anastasija (studente), Iļja (pavārs).

Šī gada beigās notiks noslēguma poētiskais slems, kuru apmeklēt un piedalīties aicināti arī iepriekšējo poētisko slemu dalībnieki, lai ar poēziju noslēgtu  2016. gadu. Sekojiet informācijai www.jaunatne.daugavpils.lv .