Jaunie%c5%a1i_atkl%c4%81%c5%a1an%c4%81_original

Pēc notikumu pilnas un aizraujošas nedēļas 22. augustā noslēgusies Eiropas Jauniešu parlamenta 14. Latvijas nacionālā konference, kas norisinājās Daugavpilī. Konferences gaitā jaunieši nodarbojās ar komandas saliedēšanās aktivitātēm, grupu darbu, debatēm par aktuāliem jautājumiem, vienojās kopīgā brīvprātīgajā darbā, kulturāli pavadīja laiku, izbaudot Eirokoncertu un apskatot Skrošu rūpnīcu - tika pilnvērtīgi izmantotas Daugavpils pilsētas sniegtās iespējas.

 

Pēc konferences oficiālā noslēguma Daugavpils pilsētas domes telpās, dalībniekiem bija iespēja nosvinēt noslēguma pasākumu klubā „Taller”, kur pavadīja laiku neformālā gaisotnē.

 

Konferences laikā dalībnieki apmetās Daugavpils Universitātes dienesta viesnīcā, Sporta ielā 8, kurās bija iespēja atpūsties no dienā piedzīvotā. Komandu saliedēšanās un darbs grupās norisinājās Daugavpils Saskaņas pamatskolā, kas sniedza iespēju pilnvērtīgam darbam. Uztuvērtīgas maltītes jaunieši saņēma Daugavpils Universitātes ēdnīcā. Bija iespēja darboties Daugavpils cietokšņa teritorijā. Un galvenokārt - Ģenerālā Asambleja notika Daugavpils pilsētas domē, kas pasākuma noslēgumu padarīja svinīgu.

 

Kā jau iepriekš minēts, Eiropas Jauniešu parlamenta nacionālā konference ir lielākais un nozīmīgākais ikgadējais pasākums Eiropas Jauniešu parlamentam Latvijā, ko organizē Latvijas Jauniešu organizācija „Tellus”, kuras mērķi ir politiski un sociāli atbildīgas sabiedrības audzināšana.

 

 

Jautājumu gadījumā sazināties ar:

 

Ievu Elizabeti Ērgli,

Eiropas Jauniešu parlamenta

14. Latvijas Nacionālās konferences

Organizatori

 

Tālr. + 371 27724521

e-pasts: ieva.eergle@gmail.com

www.eyp.org