111_original

LJP sadarbībāar biedrību “Solis tuvāk” Eiropas Savienības programmas Erasmus+: Jaunatne darbībā finansēta projekta “Cooperactive II” ietvaros aicina jauniešus uz apmācībām “TOP līdera ABC”, kas notiks 2016.gada 24.-26.augustā Ānes Jauniešu iniciatīvu centrā.

Apmācības tiek organizēta ar mērķi palielināt neformālās izglītības kvalitāti un atzīšanu un veicināt jauniešu (vecumā no 15-25 gadiem) – esošo vai topošo līderu – prasmju attīstību, zināšanu vairošanu jautājumos par menedžmenta dažādām šķautnēm. Vai es esmu labs līderis? Vai varu kļūt par vēl labāku jauniešu līderi? Kādas ir manas stiprās un vājās puses? Cik menedžments ir dažāds un citi jautājumi tiks atbildēti šajās apmācībās.

Apmācību dalībnieku profils: jaunieši (vecumā no 15-25 gadiem) – esošie vai topošie līderi – no visas Latvijas (darbojas NVO, pašvaldību Jauniešu centros, vada neformālās jauniešu grupas).
Apmācību darba valoda – latviešu .
Organizatori sedz izmaksas, kas saistītas ar dalībnieku ēdināšanu, naktsmītnēm, programmas satura nodrošināšanu un ierašanos projekta norises vietā, iesniedzot biļetes. Citas izmaksas dalībniekiem jāsedz pašiem.

Apmācības vada: jaunatnes darba eksperte ar 17 gadu pieredzi darbā ar jaunatni un jaunatnes politikā novados, Latvijā, Eiropā un pasaulē, organizāciju vadībā, neformālās izglītības apmācītāja ar 15 gadu pieredzi, biedrības “Latvijas Jaunatnes padome” izpilddirektore Inese Šubēvica.

Apmācību programma pielikumā. 

Pieteikšanās līdz 21.augustam, pieteikuma forma šeit. Informācija par iespēju piedalīties apmācībās apstiprinātajiem dalībniekiem tiks nosūtīta līdz 22.augustam. Papildus informācija saņemama, rakstot uz e-pastu: solis.tuvak@inbox.lv, zvanot pa tālr.nr. 26498978.

--

Elīna Ramāne (Ms),

LJP Biroja vadītāja / Office Manager
+37122345963

www.facebook.com/LatvijasJaunatnesPadome

twitter.com/LJP_lv

www.ljp.lv

Piesaistītie faili: