111_original

Biedrība "Mūsu Veselīga Dzīve" īsteno Sabiedrības integrācijas fonda projektu "NVO un mediju sadarbības izpratnes veidošana" (jūlijs - septembris). Projekta mērķis - iepazīstināt Latgales NVO pārstāvjus ar mediju darba specifiku, savstarpējās koeksistneces iespējām. Šī apmācība tā dalībniekiem dos iespēju kvalitatīvāk un precīzāk strādāt ar medijiem, veidot produktīvu sadarbību. Apmācība ir bez maksas, noslēgumā dalībnieki saņems sertifikātus.


Apmācība būs ar praktisku ievirzi. Kopumā ir plānotas vēl 4 nodarbības, tās notiks Daugavpilī latviešu valodā. Otrās divas: 
1) 20. augustā (sestdiena) 10.00 - 15.00 (lektora V. Lukaševiča stāstījums par mediju lomu un specializāciju mūsdienu sabiedrībā, praktiskas nodarbības par preses relīžu rakstīšanu utt.),
2) 27. augustā (sestdien) 10.00 - 15.00 (praktiskā nodarbība - iepazīšanās ar TV žurnālista darbu vietējā televīzijā).


Pirmajā tikšanās reizē tiks saskaņots ar dalībniekiem atlikušo 2 nodarbību grafiks, kas notiks septembrī.

Lūdzam dalībniekus pieteikties līdz 18. augustam, rakstot uz e-pastu musuveseligadzive@gmail.com, vienlaikus sniedzot informāciju : vārds, uzvārds un NVO nosaukums. 

 

Precizējums: tehnikas iespējas apmācībā ļauj piedalīties 12 dalībniekiem. Viens dalībnieks no katras NVO! Sazināsimies ar tiem dalībniekiem, kuri tiks piereģistrēti un sniegsim informāciju par apmācību programmu un vietu. 

 

Nepalaidiet iespēju uzzināt kaut ko jaunu un iegūt noderīgas prasmes!

Projekta vadītāja

Dina Pokšāne
Tālr. 29506236