Afi%c5%a1a_original


Šo sestdien, 13.augustā, biedrība "Latvijas Pilsoniskā alianse" aicina ikvienu aktīvo Latvijas iedzīvotāju piedalīties Biedrību un nodibinājumu bazārā (BNB), kas norisināsies Birojnīcā, Berga Bazārā (Dzirnavu iela 84 k-2, Rīgā).

Dienas pirmajā daļā notiks lekcija, kurā stāstīs par to, ko nevalstiskais sektors var mācīties no biznesa sektora un otrādi. Pēc tās sekos diskusija ar uzņēmējiem (Klīversala, Biznesa Efektivitātes asociācija, Baltic ID u.c), lai noskaidrotu, kas ir tie priekšnosacījumi, lai uzņēmumi vēlētos atbalstīt biedrību un nodibinājumu iniciatīvas.

Baltijas reģiona fonds ar neformālās izglītības metodi "Stāstu stāstiem izstāstīju" veicinās jaunu kontaktu veidošanu un savstarpējo iepazīšanos.

Tāpat BNB ietvaros būs iespēja noskatīties dokumentālo filmu "Laimes ekonomika", pēc kuras sekos diskusija par vietējām iniciatīvām, kas risina globālus izaicinājumus. Kā arī norisināsies tīklošanās aktivitātes, lai veicinātu starpnozaru sadarbību.

Paralēli visas dienas garumā būs iespēja iepazīties ar 1991.gada barikāžu dalībnieku biedrības Muzeobusu, Latvijas Samariešu apvienības sociālo pakalpojumu busiņu un Patvērums "Drošā māja" specializētā automašīna par cilvēku tirdzniecību. Savukārt par humora devu parūpēsies Jānis Skutelis un improvizācijas teātris Hamlets.

Aicinām piedalīties pasākumā, lai parādītu sevi citiem, iegūtu noderīgu informāciju un gūtu motivāciju turpmākajam darbam!

Ar BNB programmu un runātājiem var iepazīties pielikumā.

Savu dalību pasākumā apstipriniet, rakstot uz e-pastu kristine@nvo.lv, norādot, uz kuru diskusiju vai aktivitātēm plānojat ierasties.

­_________

Anita Īvāne

Biroja vadītāja

Latvijas Pilsoniskā alianse (eLPA)

Tel. +371 67 84 64 64

alianse@nvo.lv

Piesaistītie faili: