A_23.07._original

23. jūlijā Centrālajā parkā Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa organizēja  jautras sacensības ģimenēm. Sacensībās piedalījās komandas līdz četriem cilvēkiem. Komandas bija ar dažādām atšķirības zīmēm un interesantiem komandas nosaukumiem, paši atraktīvākie bija apbalvoti par savu izdomu.

Katra ģimene stratēģiski novērtēja savas spējas un  izvēlējās savu kārtību, kādā pildīt uzdevumus: gorodki, katapultas, stafetes, klasītes, atraktīvais volejbols, pin-pong, novuss, ielu vingrotāji, zaķis un mednieki, lidojošā lecamaukla, kāja pie kājas, pirmā palīdzība, snaiperis, mašīnītes un citus jautrus posmus.

Par katru pārvarēto posmu komandai tika piešķirti punkti. Komandas, kurām bija vairāk punktu, saņēma vērtīgas balvas: sporta un mīkstās rotaļlietas, galda spēles, saldumus.

Pasākuma laikā uz skatuves uzstājas grupa "Pumpuriņi", vadītāja Alla Petrova) un grupa "LATGALES DŽEZA KLUBS-STUDIJA", vadītāja Inna Kralika. Un tās komandas, kuras pabeidza pildīti uzdevumus, vai gribēja iesildīties pirms kontrolpunktiem, varēja paspēlēt galda hokeju, futbolu, vai izklaidēties bērnu piepūšamajās atrakcijās.

 

 

Apsveicam ģimenes, kuras uzvarētāja nominācijās:

Stiprākā ģimene – “Uzvarētāji”

Spilgtākā ģimene – “Minjoni”

Vis jautrākā un aktīvākā ģimene – “JAS”

 

Godalgotās vietas saņēma:

1.vieta – ģimenei “Lauvas”

2.vieta – ģimenei “Brāļi”

3.vieta – ģimenei “Barsuki”

 

 

Papildus informācija 
65422300