6sorfawhdy0_original

Pirmais Daugavpils pilsētas Jauniešu domes radošais konkurss ir veiksmīgi noslēdzies un atstājis pozitīvu nospiedumu jauniešu attīstības ceļā.

Pirmdien, 1.augustā, kafejnīcā „Luna” notika fotokonkursa „Emocionālais BUMS” apbalvošana. Kopā fotokonkursā piedalījās 30 dalībnieki, kas kopā iesūtīja 44 fotogrāfijas, no kurām 10 fotogrāfijas ir tikušas finālā un visu augusta mēnesi rotās kafejnīcas sienu.

Fotogrāfiju izvērtēšanā piedalījās radošais kolektīvs – Pjotrs Jevsejevs, Tatjana Romanova, Sandra Ragozina un Gunita Vanaga. Žūrijas vērtējumu papildināja arī Facebook virtuālais balsojums, kas veidoja kopējo vērtējumu.

Jauniešu dome sadarbojās ar kafejnīcu „Luna”, kafejnīcu „Dinaburger”, Latgales Dizaina Biedrību, PicLab un Jaunatnes nodaļu, tādējādi pirmo trīs vietu ieguvēji un simpātiju balvas ieguvēji saņēma dāvanas no sponsoriem, krāšņus diplomus un pateicības rakstus, lai konkurss paliktu atmiņā.

Simpātiju balvu, kā arī otro vietu ieguva Liene Jakubaņeca, dominējot konkursā ar fotogrāfijām „Mazās Laimītes”, vienā no tām ir meitenes portrets, kurā ir īsta, neviltota emocija, kas žūrijai šķita ļoti īpaša.

Trešo vietu ieguva Astrīda Leščinska ar fotogrāfiju „GOODBYE Anijan”, kurā meitenes emocionāli atvadās no savas draudzenes. Astrīda pārstāvēja fotogrāfijas autoru, jo pati rīkoja un piedalījās šajā jautrajā fotosesijā.

Bet pirmo vietu ieguva Vladimirs Goršantovs un fotogrāfijas nosaukums ir „Сияние радости”. Fotogrāfijā ir jauka meitene, kas, zilā kleitā ģērbta, lēcienā dalās ar mums savās emocijās. Vladimirs jau vairākus gadus aizraujas ar fotografēšanu un tas viņam lieliski izdodas.

Jauniešu dome ir pateicīga visiem dalībniekiem, sponsoriem, žūrijai un aicina visus jauniešus piedalīties arī turpmāk konkursos, aktivitātēs, jo tas padara ikdienu spilgtāku!

 

 

Sagatavoja:

Undīne Svelpe

Sabiedrisko attiecību koordinators